Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járunk, de még mindig nincs szex. ?
Nagyon szeretjük egymást, sokszor egymásnál is alszunk, bízunk egymásba, de még sincs szex. ha feldobom a szexet mint témát akkor mondogatja hogy még nem, várni akar, de mégis meddig?
barátnőm még szűz 19 éves, én 21.
nem arról van szó, hogy nem tudok várni rá, szeretem nagyon, de fél éve együtt és semmi, mi lehet itt a gond?
Én ez alapján nem gondolom hogy komoly gondod lenne, csak nem voltál szerelmes még. Érzelmek nélkül nem az igazi, nem mindenkinek megy. De még így is, ha ügyes a csaj, jobb lesz, izgalmasabb. De nem kötelező, sőt az szimpatikus hogy fontosak az érzelmek neked. Biztos jó, hűséges társ leszel ha egyszer megtalálod a párod, ő pedig szerencsés.
Az nem számit mit pofáznak mások, lehet hogy fele se igaz. Te csak várj a megfelelő emberre aki megdobogtatja a szived, és hidd el, vele sokkal jobb lesz az orgazmus mint egyedül.
Kedves 31-es, lehetséges, h elnézted a sorszámot?
Ugyanis nekem, a 30-asnak címezted írásod. Ha nem nézted el, nem tudom értelmezni soraidat, hacsak nem más valakire vonatkozik.
Biztos ami biztos, mutatom a vázlatát a 30-asnak, amít megfogalmaztam:
1. A kérdező barátnőjéről nem tartom kizártnak, h vagy nemi erőszakot szenvedett el gyerekkorában, vagy minimum valamiféle enyhébb molesztálást (mivel sajnos ez gyerekkorban nem annyira ritka, mint sokan hiszik), vagy valami másfajta komoly lelki sérülést szenvedett egykor.
A gyerekkori traumák rendre tudat alá süllyednek részben, vagy egészben, tehát szokványos emlékezéssel NEM idézhetőek fel, ellenben kihat az illető életvitelére negatívan, egész további életére, amíg művészi úton, és/vagy pszichológus szakember segítségével, vagy pl kineziológussal fel nem dolgoztatja a traumáját.
2. A problematika testi oldalát nézve orállal kényeztetni lányokat sokat szokott segíteni a szexuális kinyíláson, még szüzek és lelkileg traumatizáltak esetében is. De NEM azt írtam, hogy ha kinyalja, minden ripsz-ropsz megoldódik. Csak azt, h aa SOK TÉNYEZŐ KÖZÜL ez az egyik leghatásosabb, ha csak a testi szempontokat nézzük. De mint írtam, komoly lelki tényezők is befolyásolják a nemi életet!
További tényező, rólam, mivel rám reagáltál, kedves 31-es:
Ha tényleg hozzám címezted, jelzem, hogy nekem az érzelem az első egy párkapcsolatban, és sajnos túlzottan is szerelmes típus voltam tizen- és huszonévesen. Ezt próbálom egészséges szintre csökkenteni és még így is eléggé érzelmes alkat vagyok. Szóval az érzelmi intenzitásommal sincs gond (sem a testi oldallal).
30+/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!