Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járunk, de még mindig nincs szex. ?
Nagyon szeretjük egymást, sokszor egymásnál is alszunk, bízunk egymásba, de még sincs szex. ha feldobom a szexet mint témát akkor mondogatja hogy még nem, várni akar, de mégis meddig?
barátnőm még szűz 19 éves, én 21.
nem arról van szó, hogy nem tudok várni rá, szeretem nagyon, de fél éve együtt és semmi, mi lehet itt a gond?
Itass vele egy kis bort, és ne kérdezgesd hanem csináld. Egy heves csókolózás, simi, magadhoz szorítod, úgy hogy érezze is hogy kemény. Ruhán keresztül simogasd előbb, aztán nyúlj alá, nyald a mellbimbóját, az talán könnyebben hozzáférhető. Ha ettől nem indul be... akkor az rossz hír.
Ha már beindult de mégis azt mondja hogy nem, akkor picit vegyél vissza, de ne hagyd abba, mond hogy ne féljen, egyszer csak megadja magát.
21-esnek:Látod ez egy nagyon jó kérdés, hogy miért nem megy. Ránézni nem tudnék, nem hogy megfogni. Ez olyan mintha egy pókfóbiásnak mondanád, hogy ugyan már fogd meg azt a tarantulát, nem fog bántani. És nem arról van szó, hogy nem szeretném. Mert valamilyen szinten szeretném. De nem megy. És nem jó nekem, hogy ezzel "kínzom", teljesen kivagyok tőle, volt hogy egész éjjel sírtam, hogy mégis mi a frász bajom van...Ugyanis nem tudom. Mert nem félek, hogy esetleg fájni fog, az érdekel a legkevésbé. Már viszonylag túltettem magam a kockázatain is, szóval tényleg nem értem magam.
16-osnak: Nekem nagyon nem jó ez, teljesen kikészít... és élveztem már el, nem félek hogy otthagy. Ennél mélyebb gyökere van ennek... (9es voltam)
Ja és ha durván elutasít, nem is izgul fel akkor
a. ott sajna csak barátság van.
b. lehet hogy molesztálták vagy ilyesmi miatt gátlásos
Hogy mi bajod van azt csak te tudhatod. Ha nem tudsz semmiről akkor szerintem nincs baj, csak nem vagy még felkészülve, félsz az első alkalomtól. Ha szereted a párodat és vonzónak találod, kívánod, akkor azért nem olyan mint egy tarantula, hiszen az is az ő része, mégpedig igen becses rész amihez nem akárki férhet hozzá:)
Lehet hogy nem tetszik eléggé vagy nem bízol eléggé a párodban. Ha úgy gondolod hogy de, akkor meg engedd el magad, nem kell rágörcsölni, az első alkalom megtörténik és aztán megtörténik mégegyszer és mégegyszer aztán meg már nem is számoljátok:) csak túl kell esni az elsőn. Amúgy nem nagyon tudsz mit rosszul csinálni, ha bénázás lesz (ami minden kapcsolatban előfordulhat az első alkalomkor, mégtapasztaltan is) azt ketten hozzátok össze, és egymás előtt nem kell szégyelni.
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de a kezezés meg a többi nekem mindig a "hagyományos" szex után jöhet szóba, később, kiegészítésként. Így szerintem az se gáz ha még nem akarod megfogni, majd később az is természetes lesz.
Nálam ez komolyabb probléma. Én feloldódni nem tudok, nem érzek olyan dolgokat amit mások igen és lefagyok... Se arcmimika, száraz egyszínű hang, minden mozdulatom gépie sés messterkélt.
Ez még rosszabb mert én még nem is vagyok csaj... :S
A lány nem azért akar várni mert meztelenül szeretne zuhanyozni előtte.
A lány nem azért akar várni mert szeretné ha jól kinyalná, és úgy mászna rá.
A lány nem azért akar várni mert még nem élvezett el egész életében. (egyébként is aki még nem élvezett el az nem tudja hogy még soha nem élvezett el, de arra a pici kéjre amit érezhet hiheti hogy orgazmus)
A lány azért akar várni, mert kicsit fél a dologtól, mert még nincs felkészülve rá, mert még várni akar vele!
Ő egy szuverén ember, akinek ez a tempója, stílusa, el kell fogadni. Megpróbálni másként élvezni a szexet!
Pettinggel is majdnem oda lehet jutni mint bedugóssal!
Nektek is javaslom 2-3 deci bor elfogyasztását, mingyár könnyebben fogsz oldódni. Ha a párodnak van egy kis tapasztalata, akkor meg elkezdheti/folytathatja amíg te le vagy fagyva. Persze türelem, megértés és bizalom kell.
Mit éreznek mások szerinted? Ami nálad nem oké szerinted.
A beíró kedves, gátlásos szűz lánynak is, és a kérdezőnek is kiemelten szólnak a köv gondoaltaim:
Két tényezőt emelek ki,
az első tényező egy gyakorta lehetséges ok:
Nem tudnak arról általában az emberek, hogy a felnőtt nők kb 20%-a, a felnőtt férfiak kb 10%-a szexuális molesztálást szenvedett el gyerekkorában, bár ennek csak töredéke az erőteljes, durva, és/vagy nagyon furcsa (tartós) inzultus.
Aztért nem tudnak erről, mert a gyerekek erősen hajlamosak egy bizonyos szintű megrázkódtatás élményének egy részét, vagy egészét tudat alá fojtani, más szóval elfelejtik.
A felejtés soha nem örökös, időnként spontán feljönnek emlékek (ébren is, de gyakrabban álomban), azonban ami tudat alatt van, különösen az hat ki az életeseményeire az illetőnek, alapvetően a személyiségére is, a gátlásai egy részének oka a gyerekkori trauma.
A másik tényező egy gyakoraltiasabb, és ez viszont egy javaslatom lesz:
kedves kérdező, ha egyszer csókolóztok, és ha jól rémlik valahol azt írtad: meztelenek is szoktatok lenni egymás előtt, egymáshoz simulva, akkor, kérdem én: próbáltad már klinyalni őt? Általában gátlásos, traumatizált szűz lány is beindul ettől nagyon, és ha valamitől, akkor ettől esélyesen vágyik arra, hogy berakd neki a lompost.
Persze ha jól nyalod és figyelsz a visszajelzéseire. Engedi egyáltalán, h kinyald őt? Próbáltad már? A nyalás áltáaban a nőkre olyan nagy hatással van, hogy ha még nem volt orgazmusa, ha valamilyen esetben, akkor ez esetben van esélye átélni.
Aztán a szeretkezésnél már összetettebb a szitu, hogyan érjen el a nő orgazmust, de ha élévezi a nyalatást, akkor az egy remek lécsőfok a majdani szeretkezés sikerességéhez, egyáltalán az arra való vágyra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!