Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járunk, de még mindig nincs szex. ?
Nagyon szeretjük egymást, sokszor egymásnál is alszunk, bízunk egymásba, de még sincs szex. ha feldobom a szexet mint témát akkor mondogatja hogy még nem, várni akar, de mégis meddig?
barátnőm még szűz 19 éves, én 21.
nem arról van szó, hogy nem tudok várni rá, szeretem nagyon, de fél éve együtt és semmi, mi lehet itt a gond?
Jó a térlátásom, de ezt még én se tudtam feldolgozni rendesen: "Bár én a "farok másik végén" állok, de sajnos pont így vagyok csak fordítva."
13: Érdekes a morfogenetikus mező. Ki tudja, honnét származik ez a blokkolás, honnét jött, és pont nálad landolt.
Hülye egy bolygó ez!
Ok, köszi. Csak megjegyzem, hogy ez a "nem mindig egyenes az út" elég Freud-i, nekem bejön.
Én azt mondom, hogy túlmisztifikáljátok ezt a szex dolgot, de gondolom ez a korral jár.
Ha ma visszamehetnék a 17 éves valómba, nagyon komoly kárt tudnék tenni nemzetünk szüzesség-állományában, pusztán azért, mert már látok többet a dologba, mint ami.
Hú basszus. Én megértem a kérdezőt, hogy elég shit érzés lehet fél év után, pedig én lány vagyok... Nem vagyunk egyformák persze, de én egyszerűen agyilag fel nem foghatom, hogy miért jó ez a csajnak. Ja de, gondolom: valószínűleg még soha nem élvezett el, és ebből kifolyólag nem tudja, miért lehet egyáltalán élvezni a szexet. És ehelyett arra gondol, hogy "biztos fájni fog", vagy hogy "mi van ha lefekszem vele és otthagy".
Én ha pasi lennék, a következőket vetném be: együtt zuhanyzás, és közben simogatás, nyúlkálni be a bugyijába, és előbb-utóbb kinyalni, ruhában fölé öászol, és úgy csinálsz, mintna dugnád.
Ha ettől nem jön meg a kedve, szerintem ne várj rá évekig. Már csak azért sem, mert ha ennyire érdektelennek tűnik most a szex során, mi lesz később... lehet lerombolná az önbizalmad is. Meg az is egy opció, hogy nem kíván eléggé. Az még rosszabb.
Jajj istenem, mit rinyáltok, mitől paráztok, #9 #10 #19 ?
Hány évesek vagytok?
Szerintem az renben van, ha valaki nem kapkodja el, és 19-20 évesen is szűz, nem fekszik le az első szembejövővel. De azért pár hónapon belül meg kell történnie, máskülönben hem is igazi a párkapcsopat, inkább csak barátság.
Főleg ha az egyikőtök igényeli, minek kínozzátok egy rakás előjáték, aztán mehet maszturbálni?! Ez milyen már?
Meg miért nem akarjátok? Ha nem is próbáltátok, akkor nem tudjátok mit veszitetek.. szerintem ha egyszer lefeküdtök egymással utána röhögni fogtok ezen a mostani "kapcsolatokon".
Meg mi az hogy nem birod megfogni a farkát? Miért? Egyszerűen fogd meg. Esetleg kérd hogy mutassa meg mit és hogy csinálj. Hidd el megéri látni az arcán az örömöt;)
És ha gyengéd a fiú akkor nagyon kellemes lesz a lánynak is, nem fáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!