Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúmmal már régebb óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúmmal már régebb óta járunk. Mostanában azonban elmaradt a szex. Ti elviselnétek ezt az okokat tudva?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy belépett egy ilyen hites gyülekezetbe, és nekik csak gyereknemzés miatt szabad szeretkezni. Kért, hogy menjek el vele egy összejövetelükre. Én nagyon távol állok a hittől. Hajlok rá, hogy kimondjam, hogy így nem is szeretem őt. Sajnálom a kapcsolatunkat. Azzal zsarol, ha elhagyom, akkor ő lelkileg meghal. Ugye ezt nem akarom.

Nem kell, hogy lelkiismeret furdalásom legyen miatta, ugye?

2013. ápr. 1. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
dehogy. de msot ez mi már h hirtelen megtért..
2013. ápr. 1. 22:20
 2/15 anonim ***** válasza:

nem

lelkileg nem halhat meg hisz hit-gyülis

tipli amíg lehet

2013. ápr. 1. 22:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Az egyik kollégája hívta el vasárnaponként ilyen hites gyülekezetbe. és ott maradt. Mert megérintette öt az Isten.
2013. ápr. 1. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megérintett Isten ... azóta fáj az ánuszom.

Agyat mostak nála. Szerintem szakíts vele minél előbb.

2013. ápr. 1. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:

sajnálom, de így nem fog menni ez a kapcsolat

v Te is mész v szakítotok, de ez csak tanács N

2013. ápr. 1. 22:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Vagy te allitod ot valasztas ele, hogy teged akar, vagy a szektajat, vagy o allit teged valasztas ele hasonlo feltetelekkel, de a vegeredmeny ugyanaz.

Ot nagy valoszinuseggel mar elvesztetted. :(

2013. ápr. 1. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez történt 2 éve. A barátom ugyanígy rá talált egy gyülekezetre, ahol mondták neki, hogy csak a házasság után lehet lefeküdni, pedig addig éltünk szexuális életet. Aztán hirtelen abbamaradt minden. Nagyon rossz érzés volt, és még megalázó is. Viszont nagyon szerettem és vele maradtam. Azóta kiderült számára is, hogy nem a legjobb helyre járt, és csúnya dolog volt ez velem szemben, mert én amúgy is úgy tekintettem rá, hogy ő az én társam. Na, az a lényeg, hogy miután "jobb" belátásra tért utána még hosszú ideig bántott az egész történet. Ha neked ez megéri, akkor maradj vele, és lehet, hogy meggondolja magát, ha nem, akkor menjél. Nem szép dolog, hogy érzelmileg zsarol. Amúgy hova jár, csak kíváncsiságból?
2013. ápr. 2. 00:44
 8/15 mayan125 válasza:
0%
Miért ennyire fontos a szex? Nyílván tudom, csak egyszerűen megdöbbentő számomra.
2013. ápr. 2. 12:38
 9/15 A kérdező kommentje:

mayan125 válasza:

Miért ennyire fontos a szex? Nyílván tudom, csak egyszerűen megdöbbentő számomra.

Te ezt most komolyan kérdezted?

Valamilyen hites gyülekezetbe jár, valamilyen stadionba, vagy mibe vasárnaponként. és mostanában ez az állandó imádkozás is zavar.

2013. ápr. 2. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
40%

Vidiripi

1Korinthus 7:3 A férj teljesítse kötelességét felesége iránt, hasonlóan a feleség is a férje iránt. 4 A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; s ugyanúgy a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége. 5 Ne fosszátok meg egymást magatoktól, legfeljebb közös megegyezéssel egy időre, hogy szabaddá legyetek az imádkozásra, de azután legyetek ismét együtt, nehogy megkísértsen a Sátán titeket azáltal, hogy képtelenek vagytok magatokon uralkodni.

Ez a házaspároknak szól. Mivel csak ilyen kötelékben elfogadható Istennek a testi kapcsolat.

"...és nekik csak gyereknemzés miatt szabad szeretkezni."

Azomban nagyon kíváncsivá tett engem ez a dolog. Kérlek! Tedd meg ,hogy megkérdezed a párodtól azt ,hogy hol írja a Biblia ezt a gyermeknemzős dolgot. Mert én nem találok ilyesmit. Mutassa már meg a Bibliából. Talán neki sikerül ,bár erősen kétlem.

2013. ápr. 2. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!