Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúmmal már régebb óta járunk. Mostanában azonban elmaradt a szex. Ti elviselnétek ezt az okokat tudva?
Kiderült, hogy belépett egy ilyen hites gyülekezetbe, és nekik csak gyereknemzés miatt szabad szeretkezni. Kért, hogy menjek el vele egy összejövetelükre. Én nagyon távol állok a hittől. Hajlok rá, hogy kimondjam, hogy így nem is szeretem őt. Sajnálom a kapcsolatunkat. Azzal zsarol, ha elhagyom, akkor ő lelkileg meghal. Ugye ezt nem akarom.
Nem kell, hogy lelkiismeret furdalásom legyen miatta, ugye?
nem
lelkileg nem halhat meg hisz hit-gyülis
tipli amíg lehet
Engem is megérintett Isten ... azóta fáj az ánuszom.
Agyat mostak nála. Szerintem szakíts vele minél előbb.
sajnálom, de így nem fog menni ez a kapcsolat
v Te is mész v szakítotok, de ez csak tanács N
Vagy te allitod ot valasztas ele, hogy teged akar, vagy a szektajat, vagy o allit teged valasztas ele hasonlo feltetelekkel, de a vegeredmeny ugyanaz.
Ot nagy valoszinuseggel mar elvesztetted. :(
mayan125 válasza:
Miért ennyire fontos a szex? Nyílván tudom, csak egyszerűen megdöbbentő számomra.
Te ezt most komolyan kérdezted?
Valamilyen hites gyülekezetbe jár, valamilyen stadionba, vagy mibe vasárnaponként. és mostanában ez az állandó imádkozás is zavar.
Vidiripi
1Korinthus 7:3 A férj teljesítse kötelességét felesége iránt, hasonlóan a feleség is a férje iránt. 4 A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; s ugyanúgy a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége. 5 Ne fosszátok meg egymást magatoktól, legfeljebb közös megegyezéssel egy időre, hogy szabaddá legyetek az imádkozásra, de azután legyetek ismét együtt, nehogy megkísértsen a Sátán titeket azáltal, hogy képtelenek vagytok magatokon uralkodni.
Ez a házaspároknak szól. Mivel csak ilyen kötelékben elfogadható Istennek a testi kapcsolat.
"...és nekik csak gyereknemzés miatt szabad szeretkezni."
Azomban nagyon kíváncsivá tett engem ez a dolog. Kérlek! Tedd meg ,hogy megkérdezed a párodtól azt ,hogy hol írja a Biblia ezt a gyermeknemzős dolgot. Mert én nem találok ilyesmit. Mutassa már meg a Bibliából. Talán neki sikerül ,bár erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!