Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúmmal már régebb óta járunk. Mostanában azonban elmaradt a szex. Ti elviselnétek ezt az okokat tudva?
Kiderült, hogy belépett egy ilyen hites gyülekezetbe, és nekik csak gyereknemzés miatt szabad szeretkezni. Kért, hogy menjek el vele egy összejövetelükre. Én nagyon távol állok a hittől. Hajlok rá, hogy kimondjam, hogy így nem is szeretem őt. Sajnálom a kapcsolatunkat. Azzal zsarol, ha elhagyom, akkor ő lelkileg meghal. Ugye ezt nem akarom.
Nem kell, hogy lelkiismeret furdalásom legyen miatta, ugye?
Igen, komolyan kérdezem. Értem a problémád(vagyis azt hogy számodra miért probléma) csak nem értek egyet azzal, vagyis nem úgy viszonyulok ehhez a kérdéshez mint a többség. tehát igazából te nem értetted, amit írtam. Akkor hadd fogalmazzam újra, immár neked címezve és nem általánosságban mondva; a szex hiány annyira égető probléma, hogy kérdéseket vet fel a közös jövővel kapcsolatban vagy maga az a tény bánt hogy hitgyülis lett?
'Hajlok rá, hogy kimondjam, hogy így nem is szeretem őt.'
Azt mondod ő szarol, de te a fenti kijelentésedet mégis minek tartod ha nem ugyanúgy zsarolásnak? 'ÍGY nem is szeretem őt' Azaz eddig is csak feltételekkel fogadtad el. Ha nem szexel velem, akkor már nem is szeretem. Ez mi? Ez a probléma a mai kapcsolatokkal, hogy az egyéni igényeken alapszanak. Ha szeretnétek egymást, találnátok megoldást. Saját példából merem állítani!
Vidiripi
Olyan világban élek ,ahol a test jobban számít mint a lélek.
Ha nem szexel velem, akkor már nem is szeretem. Ez mi?
11-es. Egy kapcsolat nem csak a lelkiekről, hanem a testiekről is szól. Nekem, legalább is. Egy évig minden jó volt. Megváltozott Nem olyan, mint amikor megismerkedtünk. Nem ilyen emberrel képzelem az életemet. Én nem vagyok vallásos, tehát nem is szeretném alávetni magamat.
Attól, hogy nem vagyok vallásos, még egy tisztességes embernek gondolom magamat. És hogy pont a vallás választ el, hát erről nem tehetek. Egyébként már amióta feltettem a kérdést vele együtt olvassuk a válaszokat. Most ő állított válaszút elé. Vagy megyek vele, vagy elválunk.
Gondolhatjátok, hogy mi volt a válaszom.
Van olyan, hogy a szerelemnek vége. Én nem gondoltam, de velem ezek szerint megtörtént.
Köszi mindenkinek a válaszait.
Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!