Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exek mennyire férnek bele egy párkapcsolatba?
És ha nem rázna így le, akkor nem lennél féltékeny?
Én nem féltkéenykedek, mert az exek a múlt részei, és nem csak haraggal érhet véget egy kapcsolat. Viszont azért mesélek neked valamit. Volt egy haverom még bő 10 éve akivel neten beszélgettünk jókat, nem akartunk egymástól semmit, csak haverok voltunk. Neki lett egy barátnője, még tippeket is kért tőlem, amik bejöttek a csajnál. Aztán a csaj megtudta, hogy én ott vagyok csajhaverként, de tényleg csak a neten, nem is találkoztunk személyesen, amíg a csaj ki nem követelt egy találkozót hármasban, ahol is közölte, hogy nem tűri, hogy mi a barátjával barátkozunk, előtte a srác említette ugyan, hogy a nőnemű rokonokon kívül a lány senkit nem tűr meg a srác mellett, aki nőnemű, nagyon féltékeny típus. Nos, onnantól nem tartottuk a kapcsolatot, de rosszul esett. Nem tudom, mi van velük azóta.
Én nem ellenőrizgetem. De nálam régen is az volt a természetes, hogy nem hazudtunk, nem titkolóztunk egymásnak. Nekem volt ilyen kapcsolatom. Meg is mondtam mindenkinek eddig, nekem nyugodtan meg lehet nézni, a mail-jeimet is, a telefonomat is. Ha ez nem kölcsönös... És ha házasok leszünk egyszer... akkor is titkolózni kellene? Sok párt ismerek, és egymás gépét, egymás telefonját használják. Én pl. nem kutakodok, ha meg akar mutatni valamit, az oké, ha nem, nem. De ha kíváncsiságból vissza kérdezek, akkor elvárnék egy kölcsönös választ is!
Sőt, volt olyan exem, aki a naplómat is elolvasta (ami valóban nem tartozik senkire, és ő kutatta elő), mégsem haragudtam rá. Én azt szeretem, ha a párom szól, kereste egy exe, találkoztak, akármi, és ne mástól kelljen megtudnom.
"volt olyan exem, aki a naplómat is elolvasta (ami valóban nem tartozik senkire, és ő kutatta elő), mégsem haragudtam rá. "
Az baj. Addig fognak neked hazudozni, kihasználni, közben téged ellenőrizgetni, amíg te eltűröd. Ha nem követeled meg a neked kijáró minimális tiszteletet sem (tök mindegy, hogy párkapcsolat, munkahelyi vagy baráti viszony), akkor nem fogod megkapni. Aki olyan típus, az tudat alatt azonnal leveszi, hogy veled mindent meg lehet tenni.
"Múltkor pl. felhívott az exem, és mondtam, van párom, erre az enyém kérdezősködött ki volt, elmondtam neki. Majd megkérdeztem tőle, őt kereste-e valaki mostanában. Azt válaszolta, hogy ne kérdezzek ilyet, mert nem tartozik rám, meg hogy miért akarom tudni."
Szerintem is itt a probléma.A válaszában.Nem túl korrekt válasz tőle,ő meg mindent tudni akar?Így én is bizalmatlan lennék.
" Múltkor pl. felhívott az exem, és mondtam, van párom, erre az enyém kérdezősködött ki volt, elmondtam neki. Majd megkérdeztem tőle, őt kereste-e valaki mostanában. Azt válaszolta, hogy ne kérdezzek ilyet, mert nem tartozik rám, meg hogy miért akarom tudni."
Ez mi? Neked be kell számolnod ki hívott, de ha te kérdezed tőle mi a helyzet akkor nem tartozik rád? Hát nem tudom te hogy tudod elviselni ezt a pasit. Én ezzel a lendülettel dobtam volna a francba. Arról nem is beszélve hogy hazudozik... undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!