Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvetetnétek a magzatot, ha olyankor jönne váratlanul a baba, amikor ez a parkapcsolatba, életetekbe nem férne bele?
Például okok: rossz párkapcsolat, szakítás, válás, rossz anyagi háttér, túl fiatal a két "szülő (<18) stb.
Ez elég megosztó kérdés. Érdekel, hogy kb milyen arányban oszlanak meg az igenek-nemek.
Igen. Ne tegyem még egy ember életét tönkre, ha az enyém már romokban.
21N
Nem akarunk gyereket és ez nem is fog változni, már benne vagyunk a korban jócskán.
De ha mégis valahogy megtörténne és egészséges lenne, azt hiszem, hogy lenne szívünk elvetetni.
el hát.
ne szenvedjen más azért mert én hülye vagyok
Személyiségfüggő.
Van akinek el kell.
Nekem például jót tett. Azóta benőtt a fejem lágya, lejöttem egy-két dologról, anyagilag és minden téren rendbeszedtem magam. Nem is tudom most hol lennék ha akkor nem csúszik be, vagy elvetetjük, pedig minden okunk meg lett volna rá.
Ja de tudom... a föld alatt, jóesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!