Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exek mennyire férnek bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exek mennyire férnek bele egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg,hogy a jelenlegi párom segített és találkozott az exével, mikor volt neki más (kb. egy éve történhetett). Ez előttem volt. Megeshet, hogy mellettem is csinál ilyet?
2015. okt. 21. 14:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Te is ilyen kis féltékenykedő típus vagy? Bizalom nélkül nincs értelme egy komoly kapcsolatnak, ugye tudod?
2015. okt. 21. 14:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Miért segítsek az exemnek, ha már nem vagyunk együtt?"

Mert az ismerősöd, akivel nem is kevés időt töltöttél egykor? Nyilván minden eset más, nekem van olyan exem, akit látni se akarok és nem állnék vele szóba, de van olyan, akivel pl. egy helyen dolgozunk. Meg olyan is, akivel évek óta nem beszéltem (konkrétan 10 éve jártunk fél évet), de ha megkeresne és a segítségem kérné, a lehetőségeimen belül segítenék neki. A páromat viszont nem csalnám meg és nem is hazudnék neki, pontosan tudná, mikor, hova, mennyi időre, miért megyek.

2015. okt. 21. 14:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen, természetes féltékenység van bennem. De mivel hazudott egy kérdésben, nem tudom most akkor kivel is élek együtt, és még miben hazudhatott. Voltak olyan exeim, akik rendszeresen megcsaltak az exeikkel, és kibeszéltek engem a hátam mögött, nem örülnék, ha megint ez lenne.
2015. okt. 21. 14:51
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
Ha ez nem egyszer fordult már elő veled, akkor a hiba a te készülékedben van, mert valahogy mindig rosszul választasz.
2015. okt. 21. 14:56
 15/26 A kérdező kommentje:
És én tehetek arról hogy ők nem tudnak elszakadni az exüktől??? Senki sem jelenti be előre hogy hé, én még együtt vagyok az exemmel...
2015. okt. 21. 14:59
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Múltkor pl. felhívott az exem, és mondtam, van párom, erre az enyém kérdezősködött ki volt, elmondtam neki. Majd megkérdeztem tőle, őt kereste-e valaki mostanában. Azt válaszolta, hogy ne kérdezzek ilyet, mert nem tartozik rám, meg hogy miért akarom tudni."

Na én itt látok problémát, így teljesen érthető a bizalmatlanságod. A titkolódzás, "nem tartozik rád" nem egy ideális párkapcsolat ismérve.

2015. okt. 21. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Abban, ha a barátom segít valakinek, akinek szüksége van rá, még ha az az exe is, semmi kivetni valót nem látok, sőt, elkönyvelném segítőkész embernek. Viszont ha egyszer azt felelné egy kérdésemre, hogy nem tartozik rám, akkor rögtön zuhanórepülésbe kezdene a kapcsolatunk.
2015. okt. 21. 15:20
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha engem keres valaki, mindig elmondom neki. Nem értem, hogy akkor abban a pillanatban én ezt miért ne kérdezhetném meg tőle. Pár hete valamit rá írt az egyik exe, ő válaszolt neki, és ezt 3 héttel később tudtam meg. De nekem a beszélgetést se mutatta meg, viberen volt, de ha nekem ír valaki, akkor én azt megmutatom, mert nem tartom velük a kapcsolatot, és nem titkolom el előle. Ja és kb. egy hónapja nem jelez a vibere sem. Előtte minden este kapott valamit a barátaitól, amiket megmutatott, ezek már elmaradtak, nem érdekeltek akkor sem, de jó érzés volt, hogy nincsenek titkaink... de így már picit bizalmatlan lettem.
2015. okt. 21. 15:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen...de tudtam róla...bár nem tetszett..szóval nekem is lehetett olyan amiről nemtudok...mondjuk azóta már nem is vagyunk együtt az is igaz
2015. okt. 21. 15:26
 20/26 A kérdező kommentje:
A másik az, ha engem keres valaki, ő rögtön megkérdezi, ki volt az, főleg ha pár méterre elmegyek tőle, mert rossz a térerő, már figyel engem... ha közelebb vagyok hozzá, és egyértelmű kivel beszélek, pl. testvéremmel, ismerőssel, az nem érdekli. Vagy, múltkor belépett a viberembe, megengedtem neki, és ott volt az exem kérdése, mikor meglátta, meglepődött, és elfelejtette mit akart, rosszul érintette, láttam rajta. Akkor mondtam neki, hogy ő írt rám, de én nem válaszoltam, nem töröltem ki, mert lényegtelen. Szóval ha én ennyire nyitott vagyok ezzel kapcsolatban felé, ő miért zárkózik el az őszinteséggel?
2015. okt. 21. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!