Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragszom? Nekem van igazam?
4 honapja együtt vagyok egy lánnyal . 2 honapja együtt is élünk . Alapvető probléma, hogy ő akármit tehet , nem szolhatok neki. Ha szolok akkor mindig én vagyok aki fényezi magát . 2 honapja nem hajlando velem lefeküdni . Kb 4x feküdt le velem és a fejemhez vágta hogy csak azért mert balhézok miatta . Ha szolok neki hogy nem foglalkozik velem mindig a szexxel jön, hogy már megint ezen problémázok ?? Tegnapi pl:
Fekszünk az ágyban, elkezdem csókolgatni majd oda kerül a sor és elkezdem kényesztetni. Azon gondolkodom hogy abba is hagyom, mert egy darab fára hasonlított az egész . Elélvezet egyről a kettőre, majd megyek fel, látom az arcÁn hogy nem élvezi . Kérdezem, hogy mibaj van ? Mire ő: most csak azt akartam hogy te kényeztess .
Miután mondom neki, hogy szarul esik , hogy 2 hete nem feküdt le velem megsértődött , hogy megint a szexxem problémázok.
Mondtam neki a bajomat , nem válaszolt, mire megkérdeztem hogy figyelsz ? Válasz: halgass már el, sírd ki magad aztán aludjál ..
Na kb ilyen szinten beszél velem sokszor .
Tegnap az volt az indok erre a hangnemre, hogy neki most sikerült a vizsgája és ez az ő napja , ne rontsam el ..
Mégis,mi a fenéért vagy vele?! Ez egy manipulatív liba, én egy pillanatig sem pazarolnám rá az időm.
Csomagold össze a cuccait, vagy a tiédet, még ma, és dobbants!
#10-es hsz-ben emlitettem a "leülünk beszélgetni"-t.
Hát jó probálkozást. Max. 1 hetet nyersz vele!
Kérdező: biztos te leszel a legszemetebb ember,ha szakítasz vele, de őszintén ő még kislány hozzád! éretlen és ha nem akarsz tönkremenni,akkor még most kilépsz belőle.
Annyira nyomorult szegény, hogy biztos azt fogja hinni, hogy a szex miatt szakítasz vele, de erre tényleg nincs más megoldás.
Ne pazarold az időd és az energiád rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!