Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragszom? Nekem van igazam?
4 honapja együtt vagyok egy lánnyal . 2 honapja együtt is élünk . Alapvető probléma, hogy ő akármit tehet , nem szolhatok neki. Ha szolok akkor mindig én vagyok aki fényezi magát . 2 honapja nem hajlando velem lefeküdni . Kb 4x feküdt le velem és a fejemhez vágta hogy csak azért mert balhézok miatta . Ha szolok neki hogy nem foglalkozik velem mindig a szexxel jön, hogy már megint ezen problémázok ?? Tegnapi pl:
Fekszünk az ágyban, elkezdem csókolgatni majd oda kerül a sor és elkezdem kényesztetni. Azon gondolkodom hogy abba is hagyom, mert egy darab fára hasonlított az egész . Elélvezet egyről a kettőre, majd megyek fel, látom az arcÁn hogy nem élvezi . Kérdezem, hogy mibaj van ? Mire ő: most csak azt akartam hogy te kényeztess .
Miután mondom neki, hogy szarul esik , hogy 2 hete nem feküdt le velem megsértődött , hogy megint a szexxem problémázok.
Mondtam neki a bajomat , nem válaszolt, mire megkérdeztem hogy figyelsz ? Válasz: halgass már el, sírd ki magad aztán aludjál ..
Na kb ilyen szinten beszél velem sokszor .
Tegnap az volt az indok erre a hangnemre, hogy neki most sikerült a vizsgája és ez az ő napja , ne rontsam el ..
Ez komoly?
A kérdésed?
Dobd ki ezt a manipulatív, érzelmi zsaroló libát,de minél előbb, mielőtt teljesen kicsinál lelkileg.
Mást nem is írok,minek ezt magyarázni.
Lépj!
Áruld el nekem, miért is vagy vele?
Elég elhamarkodott volt szinte egy idegennel összeköltözni.
Mi működik ebben a párkapcsolatban?
Szex? Az nem.
Kommunikáció? Az se.
Türelem, bizalom, tolerancia? Hát nem ez jön le.
Fél éve sem vagytok együtt, de már olyan gondjaitok vannak, mint egy 10 éve együttélő házaspárnak...
4 hónap után ilyen,mi lesz később?
A legnagyobb baj,hogy kőkeményen megy a játszmázás,azt hiszi ő "áll nyerésre"...
Tedd helyre, különben nagyon rosszul fogsz járni.
1x már szakitottam és ott hagytam majdnem az egészet . Akkor tudatosult benne és nagyon sírt , de azota megint nem jó..
Mivel lehetne helyre rázni szerintetek ? Ötletem sincs .. Ha leülnék megbeszélni akkor csak felmérgel mert tudatja velem hogy unja az egészet ..
Ez most iszonyú szexista lesz, de ahogy apám kérdezné:
Tulajdonképpen mire tartod?
"... Akkor tudatosult benne és nagyon sírt ,..."
Te meg benyelted. Ez a csaj "tudja", hogy mindent megtehet veled.
Itt az alapvető hiba nem az összeköltözés gyorsaságában van. Hanem a lány személyiségében!
Jol gondolom, hogy ő forszirozta az összeköltözést?
Annak hogy megbeszéljétek a dolgokat és rendbejöttök ...
Esélyét nem látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!