Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ártalmas szerelem, mit tegyek?
Röviden: a párom alaposan lekorlátoz (erről részben én is tehetek, talán kifejtem még itt), ami a továbbiakban több mint valószínűleg nem csak a magánéletben, hanem a hivatásom során is probléma lesz, vagy inkább már most is az. Nagyon szeretem őt (több mint két éve vagyunk együtt), de nincsenek már barátaim, sem jó ismerőseim és egyáltalán nem barátságos velem, bár tudom, hogy ő is szeret engem.
Bár nyilvánvalóan nagyon sok dologban hibás vagyok én is. Ha gondoljátok tovább is részletezhetem.
Kezdesz kiszeretni belőle, és észreveszed a qrvagáz szokásait.
Ez apukám egy bántalmazó kapcsolat.
Tévhit hogy csak nők a szenvedő alanyai.
Sajnos a férjem is elpocsékolt két évet és sok barátot egy ilyen luvnyára. Nem is úszta meg lelki sérülés nélkül.
A listázás azért jó, mert ki tudod zárni az összezavarodott érzelmeidet, és objektíven szemlélni a helyzetet.
Írj ide három jó okot, ami miatt vele akarsz lenni!
(vagy, ha szeretnéd, írok privátot, úgy láthatod, hogy nem a csajod vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!