Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szünetet kért.. Mit kéne tegyek?
Szünetet kért!
Adj neki szünetet!
De ne csodálkozz, ha van valakije, és legyél résen a te új kapcsolatodat illetően!
Szerintem fel kene hivnod! Vagy most pontosan mit mondott? Ha szunetet kert akkor vajr meg egy kicsit es aztan hivd fel es akkor;
A) Leultok dumalni
B) elviszed vmi nagyon kiraly helyre. Valami kialto vagy bringohinto bar ehhez mlstmar hideg van...vagy valami akciodus
Első:Kösz a tippet de résen vagyok....nincs más a képben
Második:Köszi
Harmadik:Én verek oda neked egyet-kettőt....nem vagyok olyan hangulatban hogy bunkókat hallgassak
Másfél hónapig nincs punci,és máris bebuzulsz?
Kösz,kihagyom.
szerintem ne eroltesd. en is 2 éve vagyok együtt a baratommal, iden kezdtem az egyetemet, o mar dolgozik.
nehéz megoldani, de megis heti 3-4x talalkozunk. a maradék napokban pedig telefonalunk amikor tudunk. ha 1,5 hónap alatt megromlott a kapcsolat, mi lesz 5 év alatt?es valóban a szünet jó eséllyel jelenti a végét..
amúgy egy városban tanultok? ha igen akkor még nagyobb a gáz, hogy mégse talalkoztatok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!