Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szünetet kért, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szünetet kért, és ma beszéltünk pár szót, és küldött egy idézetet, valakinek van ötlete, mit akart ezzel?

Figyelt kérdés

Így szól: "I wanna grab both your shoulders and shake baby. Snap out of it. I get the feeling I left it too late, but baby. Snap out of it."

Utánanéztem, persze, egy dalrészlet, de sajnos így sem tudom megfejteni.

2015. máj. 5. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
3%

Így szól magyarul az idézet:

"Szeretném megragadni mind a vállát, és rázza a baba. Abbahagy. Az az érzésem, hagytam, hogy túl késő, de a baba. Abbahagy."

2015. máj. 5. 02:00
 2/8 opened paradise ***** válasza:

Arctic monkeys :)

Az a baj,hogy az ilyen szövegekbe mindenki azt lát bele,amit akar,két ember teljesen mást jelentést tud neki adni.

Ki kérte a szünetet?

2015. máj. 5. 02:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, kuldhetett volna egy Ady verset is. Az most egy dolog hogy szerintunk az iro/kolto mit gondolt, de ki tudja, hogy a baratnod mit gondolt, mikor ugy hatarozott, hogy ezt elkuldi.

Nekem eleg jol megy az angol, de nem ismerem a korulmenyeket, szoval fogalmam sincs mire gondolhatott. Amugy a barinod vagja az angolt? Nem ertem, miert nem magyarul kommunikal inkabb?

"Megfognam a vallaid es jol megraznalak, hogy eszhez terj de szerintem mar tul keso, de baby, terj mar eszhez...." nagy durva forditasban...

Mi keso, hogy mar tulsagosan beleszerettel? Mi keso, hogy ezt mar nem lehet visszacsinalni? Mi keso, hogy korabban kellett volna szunetet tartani? Mibol kell "snap out"-olnod neked, a szerelembol, a kapcsolatbol, az onamitasbol, hogy ebbol meg lesz valami?

Kerdezd mar meg a csaj, mert tenyleg erdekel.

Lehet hogy csak vagizni akart es fogalma sincs mit akar igazabol, te meg itt torod a fejed (meg a mi fejunk ;)

2015. máj. 5. 02:01
 4/8 opened paradise ***** válasza:

Közben rájöttem,hogy már az első szóval leírtad...

Ha viszont ő kérte,akkor nem kéne utalgatnia,neki van baja,mondja el,hogy mit szeretne.

2015. máj. 5. 02:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Sokkal izgalmasabb lenne a helyzet, ha ezt küldte volna inkább:

In the midnight hour she cried- "more, more, more"

With a rebel yell she cried- "more, more, more"

2015. máj. 5. 02:42
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább ezt küldtem volna a helyében: "Faster!.. Harder! Scooter!.. YEAA!..tüntüntüntünoioioioioioi" :DDD
2015. máj. 5. 03:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nos, igen, Ő kért szünetet. Külföldi lány, itt él már pár éve...

Mondott olyat a barátnője, hogy például az a baja, hogy "szeretem" és ezt ki is mondom. De hogy lehet valakinek az a baja, hogy szeretem, mármint egy barátnőnek?!

Meg hogy nagyon "be vagyok indulva" rá. De maximum megjegyzéseket tettem, nem támadtam le, vagy valami hasonló. Nagyon nem értettem, most sem igazán értem. És akkor most küld egy ilyet...

2015. máj. 5. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Na figyelj,te is kifogtál egy érzelmileg infantibilis lányt úgy érzem :D
2015. máj. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!