Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jogosan háborodtam föl?
Na akk mondom:van egy barátnőm nem lakunk messze egymástól csütörtökönn átmentem hozzá
Úgy volt h kb.8-ig maradokde olyan 6-7kor kellet elmennem sok tanulni való volt erre felháborodott hogy nem is szeretem meg ilyesmik na erre fogtam magam otthagyatam erre akk ő mondta hogy szakítsunk és most meg irogat hogy "sajnálom meg ilyesmik"jogosan vagyok felháborodva
Van, hogy a lányok valamikor érzékenyebb (havonta :) ), és olyankor előfordulhat, hogy butaságok megfordulnak a fejükben... mint pl. hogy nem szereted. Ezért mondhatta meggondolatlanul azt,hogy szakítsatok. De ha most azt mondja, hogy megbánta, akkor bocsáss meg neki:) És mondd el neki, hogy szereted meg minden, csak tanulnod is kell. Ha ezt eljátsza még 1x, akkor ...
16L
ha ilyen miatt szakitani akar, akkor szeret teged egyaltalan?...vagy csak megszokasbol van veled?...
szerintem ilyen kicsisegek miatt, egyaltalan nem kell szakitani...
nemlehet, hogy menstrual es ideges amiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!