Jogosan háborodtam fel, vagy nem?
A buszon beszélgettem egy nálam idősebb hölggyel, akivel együtt voltam, vitatkoztunk, de érzésem szerint kultúráltan. Mikor szálltunk le a buszról, egy idős nő, akit egyikőnk sem ismer, beleszólt a beszélgetésbe és az én álláspontomat kezdte szapulni, erre én megmondtam neki, hogy nem hinném először is, hogy pertut ittunk volna, másodszor nem tekintem vitapartnernek, mivel hogy őhozzá nem szóltam. Erre azt mondja, hogy neki ez a véleménye, én pedig azt mondtam, hogy tartsa meg magának, mert szerintem illetlenség két ember beszélgetésébe beleszólni. Igazam van, vagy nincs?
21/n
Szerintem nagyon magányos lehet, ha nincs jobb dolga, mint egyrészt mások beszélgetését kihallgatni, másrészt nem csak a saját dolgával foglalkozni.
Jogos a felháborodás, de valamilyen szinten érthető, hiszen idősebb korban hajlamosak az emberek a fásultságra, és arra, hogy minden alkalmat megragadjanak arra, hogy valakivel beszélgetésbe bonyolódjanak. Nem így kellene, mert ez (leírás alapján)egy igen goromba megjegyzés volt, ráadásul az illető az időzítés készségének teljes hiányában szenvedhet. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!