Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktassam le a párom az alkoholról?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt,ebből olyan nap ritka volt,hogy alkohol nem volt benn,még otthon is iszik.szeretem,állítólag ő is engem,de egyszerűen nem tud megválni a piától.a nevelőapja iszik és mindig kínáljaő meg elfogadja,mert miért is ne.félek összeköltözni vele.Segítetek! :(2015. okt. 12. 22:44
1/12 anonim válasza:
Egy alkoholistát nem lehet leszoktatni, ha ő nem akarja. Még akkor is iszonyú nehéz és legtöbbször szakember segítségét kell kérni.
Neked kell mérlegelni és belegondolni abba, hogy képes leszel-e egy részeges, lecsúszó emberrel élni, aki a te pénzed is piára költi majd és szeretnéd-e majd a gyerekeidet egy ilyen környezetben egy beszámíthatatlan másik szülővel felnevelni.
2/12 A kérdező kommentje:
Igaz :( Ő azt mondja ez megszünik,ha külön megyünk ketten.nemtudom elhihetem e neki,nem nagyon hiszem el.
2015. okt. 12. 22:53
3/12 anonim válasza:
Nem hiheted el, egyedül nem tud leállni, ha keményen iszik. Lehet megígéri, de hidd el, nem fog menni. Ne szúrd el az életed szándékosan. :(
4/12 A kérdező kommentje:
:( igazad van,ettől félek,mert már egyszer nagyon elszúrtam egy ittas ember miatt..nem keményen iszik,nem rúg be totálra...tudja a a mértéket néha engedi el magát.
2015. okt. 12. 23:08
5/12 anonim válasza:
4.:igen, általában így szokott kezdődni, de onnantól függés, ha muszáj innia, nem onnantól, amikor tajtrészeg mindig. Próbáld meg egyszer, hogy eltünteted otthonról este a piáját és mikor észreveszi, figyeld meg, hogy viselkedik...az mindent elárul.
6/12 A kérdező kommentje:
máég nem lakunk együtt az a baj ezt n emtudom megtenni,mert a nevelőapukája is iszik és ott van a szeme előtt!!!Bár.lehet ha már elmennek aludni és ő még inni akar mindent kiboritok,de nem tehetem mert az apukája szolna a végén... :( nemtudom
2015. okt. 12. 23:29
7/12 anonim válasza:
Ez csak egy példa volt. Akkor alkoholista valaki, ha már a napi rutinjának olyan szinten része, hogy az muszáj, hogy mindig benne legyen. Akkor is lehet valaki alkoholista, ha sosem részeg igazán. Attól még segítségre szorul, de ezt neki kell akarnia.
8/12 A kérdező kommentje:
Juhhjjj ,de szomoru vagyok! :( Azért köszönöm a segítséget!
2015. okt. 13. 00:09
9/12 anonim válasza:
Ez egy kezdődő kapcsolat, most még kevesebb fájdalommal lehet elválni egymástól. Hidd el, egy alkoholistával pokol lenne az életed, hiába szeretitek egymást!
10/12 Költőnő? válasza:
egy alkoholista remekül manipulál, hazudozik, ígérget. Azt szoktam mondani, hog egy függő ígérgetéseivel teli van a padlás. A baj az, hogy ezekből ritkán valósul meg bmi is. Következetesnek, és szigorúnak kell velük lenni. Ne legyél nai, mert egy függő a manipuláció során pont a másik emberségére, érzéseire játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!