Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktassam le erről a páromat?
Én ki tudom dobni az ő szemetét, de ő nem képes erre. Ha mondjuk elfogy a tusfürdőm, akkor a dobozt fogja és a mosdókagylóba dobja, ha a kaja megromlik a hűtőből, akkor kiveszi és az asztalra teszi, nem számít hogy 1 méterre van tőle a kuka, nem, úgy van vele, hogy majd az a hülye nő kidobja... Múltkor kivett egy fogpiszkálót és használat után a konyhabútorra tette, annyira nem volt képes hogy lehajoljon és kidobja a kukába... És hiába magyarázom ezt neki, csak azt hajtja hogy hát én is ki tudom dobni.
Mit tudok tenni, hogy észrevegye magát?
Mondd meg neki, hogy ha ezen nem változtat, akkor fel is út, le is út. Szolgának használ, mert belemész a játékába és hagyod magad. Vagy elkezdheted te is ezt a dolgot: nem szeded föl az övét és széthagysz mindent úgy, hogy zavarja. Hátha ettől észbe kap.
Ha már próbáltad szép szóval, nem nagyon van más lehetőséged. Ne menj bele a játékába.
Hagyd ott és csak pakolj magad után.
Egyébként az ilyen álló háborúk általában okkal alakulnak ki, lehet direkt fel akar b....szni.
Az en pasim rendszeresen a mosdoba dobja a napi kontaktlencse papirjait (az azt izet amiben a lencse van) es mivel naponta cserel lencset ez mindennapos. Aztan megfogadtam h nem dobom ki helyette es nem tulzok 12 kontaklencse burok fekudt a mosdoban, szoval muszaj volt kidobnom:-)))
Sztem ilyesmin ne idegesitsd magad, ha ezen kivul minden rendben akkor egy ilyen dolog ne szakitson el titeket egymastol:-)))
"annyira nem volt képes hogy lehajoljon és kidobja a kukába"
Ha ez ilyen szinten van, akkor ez egy hatalmi játszma. Rajtad áll, hogy behódolsz vagy kiállsz magadért. A kutyák orrát bele szokták nyomni az ürülékükbe ha rossz helyre teszik. Neked is valami ilyesmit kellene megvalósítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!