Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktassam le a páromat arról, hogy olyan dolgok miatt ne hibáztasson, amiről nem tehetek?
Kiakaszt a párom ezen megnyilvánulása. Ha valamit eltervezünk és az tőlem függetlenül nem jön össze, akkor mindig bevágja a durcát. Közvetve persze én vagyok az oka, de nem tehetek róla. Úgy volt, hogy a mai napot együtt töltjük, csakhogy a témavezető tanárom nem fogadott tegnap, úgy volt, hogy ma fogad ezért csak a ma estét töltjük együtt. Végül úgy alakult, hogy a professzor visszamondta a délutáni találkozót s 7 kor találkoztunk, ezért lekéstem a buszomat, nem tudtam a páromhoz menni. Persze ez nekem is rosszul esik, mert készültem nagyon, a csomagjaimat cipeltem magammal, arra számítottam, hogy megyek....
Persze jött a cirkusz, hogy de megígértem, meg minden. Az a helyzet, hogy nem érti meg, mert nem volt hasonló helyzetben. Nekem most a záróvizsgám a legfontosabb, kemény szakra járok, a tanáraim pedig nem elnézőek, ők a nagy halak én csak kis hal vagyok, nekem kell alkalmazkodnom. Mondtam a páromnak, hogy idén várhatóan még lesz ilyen, készüljön fel...
Kértem, hogy ne haragudjon, de durcásan lerakta a telefont....
Egyébként egy "aranyember"-ről van szó, csak amikor ezek a programok változnak mindig elkapja az "agylobb". Másképpen mindenben mellettem áll, és nagyon szeret. De ezzel a hozáállásával megeszi az idegeimet. Főleg ha ez tavaszig így megy beadom a kulcsot...
Hogyan értessem meg vele???
21-L
Én mondtam neki, hogy nem biztos, hogy összejön, de folyton mondogatja, hogy mondjak biztosat. Hát ez az amit nem tudok, biztosat mondani május előtt...
Köszi válaszaitokat
Ha legközelebb találkoztok, engeszteld ki. Párom is hasonló temperamentum szóval megértelek. :D Vele ezt nem fogod tudni megértetni. Max szépen lassan enyhül a helyzet. De valószínűleg nagyon szeretett volna látni, veled lenni és biztos úgy érezte hogy te nem tettél meg ezért mindent.
A pasik nagyon hisztisek... :D De azért átérzem párod helyzetét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!