Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a feleségemnek, hogy gyanús sms-eket találtam a telefonjában?
Mondjuk így:
"szívem gyanús smseket találtam a mobilodban."
ha nyomozgattál utána az gáz. Mondjuk én megpróbálnám úgy feltűntetni, mintha okom lette volna a telefonjában nézelődni, és véletlenül találtam meg a gynús dolgokat. Pl: csörgött drágám a mobilod, össze-vissza nyomogattam és ezt találtam...
amúgy meg hagyjál fel az ilyen nyomozásokkal, nem vezetnek jóra soha. Kérdezz rá egyenesen én pont
Inkább küldj te is gyanús sms-eket. Persze ne a saját számodról, hanem valamilyen kamu számról. (Ma már az is megoldható, hogy a telefon a küldőnek egy általad kiválasztott számot írjon ki, így akár az új barátja számát.) Hívd el az illető nevében randizni, kéresd meg, hogy szóljon a férjének róla, vagy zsaroltasd meg a nevében, stb. Lényeg, hogy csinálj belőlük bolondot, vagy szervezd úgy hogy maga árulja el.
Én ezt tenném.
Megnézném a küldő számát és felhívnám.Kérdőre vonnám.Rákérdeznék.
Mondanám hogy találkozzunk valahól és beszéljük meg.Ha fizet viheti.
Mit érsz el vele? Ha félrekefélne is (már bocs), annak oka van, méghozzá mindkettőtökben. Ezen okot kell megszüntetni, ha egyáltalán van értelme.
A megmondásra a válasz lehet: igen, már olvastam őket én is, sőt, válaszoltam is / tagadás. Jobb lesz a helyzet bármelyiktől is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!