Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire érdekel h a barátnőtők családja mennyire gazdag?
Nem számít, nem kell emiatt szégyenkezned. Pl nekem is már volt olyan pasim, akinek mindkét szülője diplomás volt, és elég jól éltek, de neki eleve nem ez számított és amikor a szülei kérdezgették, hogy milyen családból jövök, akkor énis őszinte voltam, és egyáltalán nem néztek le, sőt azt mondták, hogy biztos büszkék rám a szüleim, hogy diplomás lányuk lesz és tök aranyosak voltak.
Ma sajnos a szegénység is egyfajta deviancia, pedig ez nem szégyen, nem születik mindenki ezüstkanállal a seggében...
Engem rohadtul nem érdekel mennyire gazdag vagy szegény. Ha szeretjük egymást akkor teljesen mindegy, nem az anyagiakért vagyunk együtt.
25/F
Nem akarok semmi negativumot mondani, DE szerintem a mai világba minden a pénz körül forog. Most ezzel nem azt akarom mondani, h tényleg ne randizz meg semmi, de ha olyan fiut fogsz ki aki eléggé pénzes, annak számitanak az agyagiak.Ezt tapasztalatbol mondom
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!