Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire érdekel h a barátnőtők családja mennyire gazdag?
Figyelt kérdés
pl én nem nagyon merek ismerkedni(17éves vagyok) mert nincs puccos 5emeletes házunk, meg minden.Milliomosok se vagyunk. ne úgy képzeld el h nincs mit enni meg ilyen,mert ilyesmi sose volt.annyit h nem vagyunk gazdagok. És ezért nem merek komoly kapcsoltatot mégcsak tervezni se ,mert félek ha eljutunk odáig hogy bemutatom szüleimnek , vagy vmi, le fog nézni ezért.vagy ha nem is lenézni , akkor is kicsit már lesz a véleménye:S Lányok is írhattok.2010. márc. 15. 20:20
3/27 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek ezen múlik a dolog, akkor nem is igazán szeret téged. Szóval nincs miért aggódnod szerintem.
4/27 anonim válasza:
K*rvára leszarom mennyi pénze van:D
5/27 anonim válasza:
Hát ha nem vagy rusnya.. és nem nézel ki úgy minta egy bivalybasznádról felköltözött szakadt ruhás csaj...
akkor tök lényegtelen:D... lány vagy.. legyél büszke.
21/F
6/27 anonim válasza:
Csak ne olyanok legyenek, mint a kisebbség. (ezekből egyik véglet se... a putri, és az 5 emeletes palota).
7/27 anonim válasza:
Engem semennyire. Volt már "nagyház-tó-pezsgőfürdős kád az udvaron" féle lány és volt az ellentéte. Inkább a nőnek számít,h a pasinak legyen pénze,mint fordítva.
8/27 anonim válasza:
ne legyen cigány, legyen aranyos, és ne úgy öltözzön, mint aki épp most fejte meg a kecskét, v. kapálta fel a kukoricamezőt és akkor akár egy garzonba is élhet tőlem...
sztem az igényesség a lényeg. nem csak a milliárdosok tudnak jól kinézni...
9/27 199303 válasza:
Hogy ha ez probléma lenne neki akkor nem is szeretne téged igazán. Én se vagyok gazdag de a barátom ezért nem néz le engem meg semi ettől még ugyanugy szeret mint eddig. pedig ő nem szegény . szoval nyugotan ismerkedj csak bátran;:) drukkolok:)
17/l
10/27 anonim válasza:
Én lesarom, hogy mennyire csóró a lány családja. Nem az az első számú távpont. Ha a lány értelmes kedves és nem hülye és stb stb. és meg tudom szeretni. Akkor nem számít milyen családból jött. Meg egy értelmes pasi nem fog azért ott hagyni ha az apukád nem Armani öltönyt visel. Ha csak a családod miatt hagy el egy pasi akkor az soha nem is szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!