Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire érdekel h a barátnőtők családja mennyire gazdag?
nekem pont ennek az ellentéte okozott problémát
mivel ez egy anonim oldal csak annyit árulnék el hogy egy bizonyos bank magyarországi alenökének vagyok a fia, és a mi házunk..hát nagy. és nem egy csaj egyenesen megrémült mikor meglátta milyen gazdag sráccal jött össze. és amikor találkozott apámmal aki elmondta mit dolgozik..látszott rajta hogy nagyon meg van illetődve. ez nekem például szörnyen kellemetlen volt.
16F
ja amúgy nem kell azon paráznia senkinek se, hogy mit dolgoznak a szülei hisz minden munkára szükség van ezért vannak munkák...van aki egész életét a földeken tölt és növényeket termeszt saját maga szánt, vet, arat stb...azért, hogy te a CBA-ban fogd és vedd le a lisztet a polcról és rakd bele a kosárba
meg a közmunkás ki a szemetet szedi igaz, hogy nem tanult ember de rájuk szükség lesz mert más nem szedné össze a szemetet és nem ásná ki az árkot stb... lehetne még sorolni
Engem nem igazán érdekel, hogy gazdag-e vagy nem. Na jó, ha dús gazdag lenne, akkor az azért zavarna, mert akkor ő "tartana" el engem.
Egyébként nézd a jó oldalát a dolgoknak. Nem vagy elkényeztetve, becsülöd a dolgaid, biztos be tudod osztani a zsebpénzedet is, és még én is szeretnék megismerkednék veled. Ha gondolod írj! 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!