Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, titeket mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire érdekel h a barátnőtők családja mennyire gazdag?

Figyelt kérdés
pl én nem nagyon merek ismerkedni(17éves vagyok) mert nincs puccos 5emeletes házunk, meg minden.Milliomosok se vagyunk. ne úgy képzeld el h nincs mit enni meg ilyen,mert ilyesmi sose volt.annyit h nem vagyunk gazdagok. És ezért nem merek komoly kapcsoltatot mégcsak tervezni se ,mert félek ha eljutunk odáig hogy bemutatom szüleimnek , vagy vmi, le fog nézni ezért.vagy ha nem is lenézni , akkor is kicsit már lesz a véleménye:S Lányok is írhattok.
2010. márc. 15. 20:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Leszarom
2010. márc. 15. 20:33
 12/27 anonim ***** válasza:

nekem pont ennek az ellentéte okozott problémát

mivel ez egy anonim oldal csak annyit árulnék el hogy egy bizonyos bank magyarországi alenökének vagyok a fia, és a mi házunk..hát nagy. és nem egy csaj egyenesen megrémült mikor meglátta milyen gazdag sráccal jött össze. és amikor találkozott apámmal aki elmondta mit dolgozik..látszott rajta hogy nagyon meg van illetődve. ez nekem például szörnyen kellemetlen volt.

16F

2010. márc. 15. 20:37
 13/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)jöhetnek még:D 20:37 :na mondjuk énis meglennék rendesen:S rendesen zavarna h olyan gazdag a barátom hozzám képest.
2010. márc. 15. 20:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Neked önbizalomhiányod van! Ha kapnál 1 millió forintot, akkor se mernél nyitni a lányok felé! Legyél bátor, add önmagadat, és ne foglalkozz olyan apróságokkal, hogy a szüleidnek mekkora házra futotta...
2010. márc. 15. 20:41
 15/27 A kérdező kommentje:
hát nemtudom. nemhiszem,mert még ismerkedés megy, csak mikor már érzem h komoly a kapcsolat akkor beparázok:S jah egyébként Csaj vagyok:D
2010. márc. 15. 20:43
 16/27 anonim ***** válasza:
azt megkérdezhetem, hogy te szüleid mit dolgoznak? meg, hogy mennyire vagytok úgy mond "gazdagok"?
2010. márc. 15. 21:10
 17/27 anonim ***** válasza:

ja amúgy nem kell azon paráznia senkinek se, hogy mit dolgoznak a szülei hisz minden munkára szükség van ezért vannak munkák...van aki egész életét a földeken tölt és növényeket termeszt saját maga szánt, vet, arat stb...azért, hogy te a CBA-ban fogd és vedd le a lisztet a polcról és rakd bele a kosárba

meg a közmunkás ki a szemetet szedi igaz, hogy nem tanult ember de rájuk szükség lesz mert más nem szedné össze a szemetet és nem ásná ki az árkot stb... lehetne még sorolni

2010. márc. 15. 21:12
 18/27 anonim válasza:
na hát ezzel én is igy vagyok.. én ismerkedni tudok de egy ideje nem is gondolkodok komoly kapcsolatban mert szégyenlem h olyan a szobám h anyuék át kell másszanak rajta mindig ha vmerre akarnak menni.. kellemetlenül érezném magam ha vkit ide kellene hoznom. mindig próbálom hitegetni magam h nem gáz meg minden, de ha belegondolok h így igazából sexuális életet sem tudnánk élni akkor egyből szörnyen érzem magam..
2010. márc. 15. 21:17
 19/27 A kérdező kommentje:
21:17es: énis így vagyok. csak rajtunk tesóm mászna át :S
2010. márc. 15. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Engem nem igazán érdekel, hogy gazdag-e vagy nem. Na jó, ha dús gazdag lenne, akkor az azért zavarna, mert akkor ő "tartana" el engem.

Egyébként nézd a jó oldalát a dolgoknak. Nem vagy elkényeztetve, becsülöd a dolgaid, biztos be tudod osztani a zsebpénzedet is, és még én is szeretnék megismerkednék veled. Ha gondolod írj! 19F

2010. márc. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!