Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék MÉG. Tanácsok?
Szóval fél éve vagyunk 1üt a barátnőmmel mind2en 16 évesek vagyunk. Sokszor mondja hogy szeretne velem lefeküdni de mikor arra a kerül a sor akkor mindig visszalép. Azt mondja azért mert az első nagyon rossz volt neki. Nem tudom mit tehetnék még. Féléve 1x nem veszekedtünk, minden nap találkozunk szinte és nagyon jól megvagyunk. Tanácsokat tudnátok adni esetleg?
Köszönöm
De akkor miért mondja hogy csináljuk meg akarja meg minden?
Ujjazásnál többet nem enged és volt már orgazmusa. Tisztába vagyok vele hogy még nem kész és annyit kérdeztem hogy mit tehetnék még.
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt veled? Miért mondja azt hogy kész van rá, ha egyértelmű, hogy nem? Persze emellett biztosítsd arról, hogy te tudsz várni ameddig csak kell. Nem lehet hogy nem is volt neki az a bizonyos "borzalmas első"??
Lényeg a lényeg bármit is mondj, te csak úgy indulj neki, hogy ez megint csak egy petting lesz, így sosem csalódsz, és majd ha egyszer azt mondja mehet tovább, akkor egy bónuszként jöhet a szeretkezés! :)
Köszönöm a választ!
Tényleg lehet az hogy nem történt meg mert eléggé érdekes a történet.
Gondolod akkor tényleg nem történt meg?
Akkor finomabban mondom:
Legyél türelmes, biztasd, (ne zaklasd őt állandóan ilyesmivel, ne légy erőszakos)és várj rá legalább 3 évet, addig meg recskázz egyedül a sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!