Mit tehetnék annak érdekében hogy elmúljon a barna folyásom? Tanácsok?
Figyelt kérdés
Először is mielőtt letámadna valaki leírom hogy voltam dokinál és azt mondta hogy a baba jól van és ő nem lát semmit.Rá kérdeztem hogy esetleg utrogestánt szedjek e de azt mondta nem kell.Még csak annyit sem mondott hogy pihenjek vagy mit csináljak.Annyit viszont mondott hogy ha erősödne vagy pirossá válna esetleg görcsök jelentkeznének akkor menjek vissza.Van egy 6 hós fiam,de amennyire tudok pihenek.Szerintetek azért szedjek utrogestant?Ez elég nagy felelőtlenség lenne nem?Ezen gondolkozok már egy ideje.Amúgy 7 hetes terhes vagyok a tesóval.2010. máj. 26. 22:47
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 14. hétig volt az állandó barnázás!
Ez elég gyakori a terhesség alatt!
Tenni semmit nem tudsz ellene, csak magnéziumot szedni és pihenni!
2/3 anonim válasza:
Huh, hát igen kicsike korkülönbség lesz... :)
Lehet, hogy a méhed még nem regenerálódott ilyen rövid idő alatt a szülés után. Tényleg a pihenés a legtöbb és legjobb, amit tehetsz.
Durvának tűnhet, de lehet, hogy a dokid esetleg azért nem adott utrot, mert úgy van vele, inkább jobb a szervezetedre bízni, hogy meg tud-e birkózni már a terhességgel.
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, és azonnal írt fel a doki duphastont, és most már 33 hetes vagyok. A gyógyszert 12. hétig szedtem a 6.-tól. Barátnőmnek barnázásra nem írt fel a doki semmit, csak hogy pihengessen amennyit tud, és elment neki a baba. Erre azt mondta a doki, hogy jobb hamarabb, mint később, mert ne a gyógyszer tartson már meg egy babát. Hát nem tudom kinek van igaza, de én örülök, hogy szedtem a gyógyszert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!