Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, hogy van kihez hozzábújni este, de a szexet nem kívánom már vele. Mit tegyek?
Nem akarok szakítani, mert szerelmes vagyok a barátomba.Viszont a szex már a kapcsolatunk elején is nehezen ment, nem volt olyan jó vele. Aztán kicsit jobb lett, majd még jobb, de megint olyan egyhangú. Nagyon nyitott vagyok, de ő semmibe nem megy bele. Vagy legalábbis CSAK abba, ami neki hasznává válna.
Ha az érzelmeket nézem, nagyon jó vele, mindig nagyon hiányzik ha távol vagyunk egymástól, de egyszerűen nem érzek arra késztetést, hogy letámadjam és szexeljünk egy nagyot. Azt mondja volt már tapasztala lánnyal, de valószínű az nem volt sok, mert hogy is mondjam... nem igazán tudja mitől döglik a légy.
Fontosak az érzelmek számomra, de a szexnek is annak kellene lennie. :(
4 éve vagyunk együtt.
Olyan nincs, hogy rossz a szex és az ölelés meg jó este.
Vagy még kínlódsz vele,és ha még nincs más férfi,akkor majd ölelkezés közben más férfira fogsz gondolni, vagy pedig kilépsz még időben a kapcsolatból,azaz MOST.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Először is leszögezném, hogy nyilván beszéltem már róla erről. Azért azt hiszem, van annyi józan eszem, hogy először megpróbálom vele megbeszélni a problémát és csak utána futamodok a B tervhez.
Mint mondtam, ő nem nyitott semmire sem, felhoztam erre két példát már. A válasza az volt, hogy miért kezdjünk bele extra dolgokba, ha szinte az alapok sem mennek? Helyesbítenék, neki elvileg nincs baja velem, szerinte tökéletes vagyok, csak csinálhatnánk sűrűbben. Az tény, hogy sajnos keveset találkozunk és nem tudunk mindig minden alkalommal szexelni. Ha nem kerül szexre éppen sor, akkor orálisan elégítjük ki egymást, ami egyszerűen szuper! Én is imádom és ő is. Tehát ezen a téren nincs gond, csak a szex nem jó valahogy. Kicsi a pénisze, de én nem vágyom nagyobbra, nekem tökéletesen megfelel a mérete (kb 12 cm), csak jó lenne, ha tudná használni. Soha nem "szidnám" le amiatt, hogy kicsi neki, hisz mit tudna vele kezdeni? Semmit. Csak a technikát jó lenne ha megtanulná. Amint elkezdek rámozogni, jobban pucsítani, szöget változtatni, meg kell állni, mert őt úgy nagyobb ingerek érik és rögtön belém élvezne... hát kösz. Konkrétan engem meg csak fűrészel, mert mire elkezdem élvezni ő abbahagyja, mert nem bírja. Gumi nélkül csináljuk már fél éve, ő erre támaszkodik, hogy emiatt bírja nehezebben. Várjak és majd jobb lesz. Hát várok én, csak nem jobb. :/
Egyébként jöttek már az életembe más pasik, akik jól néztek ki, de egyik iránt sem kezdtem el érezni olyat, amit a barátom iránt. De ezzel mindenki így van, hogy ha van barátnője/barátja biztos van tőle szebb, de a párodat szereted és nem kezdesz ki egyikkel sem. Csak megnézed mondjuk, hogy jól öltözködik, de ennyi. Nem kezdek el fantáziálni.
Én Vele akarom megoldani ezt, de egyszerűen azt érzem, hogy nem igazán törődik azzal, amit én mondok. Szerinte így is jó, ahogy van. Ez csak nekem probléma, neki nem. Tehát konkrétan le vagyok sz**va.
Ha csak az a bajod vele, hogy hamar elmegy azon tud segíteni, de csak akkor, ha tudja, hogy ez a probléma, és hogy mellette állsz, és segítesz neki.
Csak nagyon nehéz. Rengeteg időbe, energiába telik, hogy tovább bírja. Persze a stressztől, rossz szextől, csak rosszabb lesz a helyzet.
Akárhogy, de húzzátok el, az orgazmusát, amíg ezt csináljátok ne te legyél a fontosabb, hanem Ő. Utána meglátod, hogy "hálás" lesz érte. Rengeteg információ van erről az interneten, és még itt is. Hidd el Ő is arról fantáziál, hogy órákig bírja, és hü...-re ke...él téged.
A céljaitok azonosak, hát segíts neki a megoldásban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!