Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbol a kerdesbol mit szurtok le? A baratom ( egyutt elunk ) este kinyitja a hutot, ami ures, es ezt mondja: " latom, jo lett az etvagyad, ures a huto, pedig 3 napja vasaroltam. "
Figyelt kérdés
Ezen elegge megsertodtem, es nem erti miert.
9 honapos terhes vagyok, eddig 10 kilot hiztam ami igen keves.
Mintha valami nagy zabalo lennek.
Mellesleg egyszer en vasarolok, egyszer o, nem o tart el.
2015. máj. 7. 02:12
1/13 opened paradise válasza:
Ő is tudja,hogy terhes vagy? :D
2/13 anonim válasza:
Szerintem is mond el neki, hogy tudja mar meg mert fosztod ki a hutut mindig...:-)
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem rajott mar ogy 4 hettel szules elott :)
Egyebkent nem eszek egyaltalan sokat, ma ettem pl. muzlit reggelire, szendvicset ebedre, vacsorara meg foztem gombas- zoldseges rizst.
Minden hozzavalot ma vettem a boltban.
2015. máj. 7. 02:25
4/13 anonim válasza:
Éhes volt, de csalódnia kellett és pimaszkodott kicsit, valószínű nem gondolta komolyan.
5/13 anonim válasza:
Lehet az vol a nyűgje,hogy neki nem volt kaja. Gondolhattál volna rá is. Ha meg volt neki,akkor tényleg feleslegesen gázolt bele a lelkedbe.Ebben az álapotban amúgy is érzékenyebbek a nők.
6/13 anonim válasza:
A férfi is érzékeny ha elveszik a kajáját. :D
7/13 BlackSword válasza:
Óh Uram, miért nem adtál a nőknek humorérzéket???
8/13 anonim válasza:
Éhes pasi egy üres hűtőre berág:)
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt azutan mondta miutan megvacsoraztunk amit foztem.
2015. máj. 7. 09:34
10/13 anonim válasza:
Vagy még éhes volt és nem talált semmit, vagy csak egy ártatlan megjegyzés volt. Az, hogy valaki azt mondja, jó az étvágyad, még nem sértés.
Tényleg túlproblémázod kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!