Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, hogy van kihez hozzábújni este, de a szexet nem kívánom már vele. Mit tegyek?
Nem akarok szakítani, mert szerelmes vagyok a barátomba.Viszont a szex már a kapcsolatunk elején is nehezen ment, nem volt olyan jó vele. Aztán kicsit jobb lett, majd még jobb, de megint olyan egyhangú. Nagyon nyitott vagyok, de ő semmibe nem megy bele. Vagy legalábbis CSAK abba, ami neki hasznává válna.
Ha az érzelmeket nézem, nagyon jó vele, mindig nagyon hiányzik ha távol vagyunk egymástól, de egyszerűen nem érzek arra késztetést, hogy letámadjam és szexeljünk egy nagyot. Azt mondja volt már tapasztala lánnyal, de valószínű az nem volt sok, mert hogy is mondjam... nem igazán tudja mitől döglik a légy.
Fontosak az érzelmek számomra, de a szexnek is annak kellene lennie. :(
4 éve vagyunk együtt.
Gratulálok, hogy te e tudsz élvezni a barátod farkától. Örülj neki. Mi meg hoppon maradt csajok persze már új tiniri-bancok vagyunk.
Minden nő más, minden nő test más. Van aki így élvez, van aki úgy, van aki sehogy és van aki nem tudja hogyan.
Ha nem tudsz segíteni, ne szólj hozzá.
Én sem tudok elélvezni a barátom farkától, nem az én hibám. Ez van. Csók. :)
Te is tanulhatnál egy-két dolgot, de ez is a te dolgod, hogy hogy viselkedsz. Ha fiú lennék, nem vágynék arra, hogy a barátnőm dicsekedjen velem. Minek? Kinek akar bizonyítani? Nem lesz*rom más véleményét? :)
De amondó vagyok, hogy ha valaki ennyire dicsőít bármit, ott a háttérben valahol geb*sz lehet.
Ha nekem lenne hüvelyi orgazmusom, nem döngölném nőtársaimat a földbe, hogy "háhh lúzerek vagytok, nem a megfelelő pasival vagytok, stb...". Ebből látszik, hogy nem vagy IGAZI nő.
A vibrátor csak abban az esetben "nem káros",ha anélkül is megy az orgazmus.Ha rászoksz a vibrátorra és rendszeresen csak azzal élvezel,akkor a párodtól nem fogsz soha,mert a vibrátor nagyob ingereket ad.
Intimtornát csinálj vagy vegyél gésagolyót,ha előrébb akarsz jutni és van a híd technika is az orgazmus előidézésére.Ha elég kitartó vagy és nincs nagy gond a lelkeddel,akkor előbb-utóbb sikerülni fog.Csak nem biztos,hogy a jelenlegi pároddal,ő nem elég nyitott hozzá.
Én az asszonnyal vagyok így 18 éve. Mi mindketten elélvezünk, de én nem elégülök ki. Ő sincs benne semmiben. Neki az a lényeg, hogy hamar essünk túl rajta. Vettem már neki vibrátorokat, több méret/fajta, de egyedül, és velem sem használja.
Elfogadom, hogy a férfiak nem elég jó nektek, de mit tesztek azért, hogy jobb legyen? Mert az én feleségem semmit, sőt.
Lehetne tenni valamit, ha a nők a hazudozás, titkolózás, játszmázás helyett, egyszerűen csak őszinték lennének.
A "nem jó vele" helyett, meg kellene mondani neki, hogy "számomra kicsi a péniszed", "nekem több idő kell", stb... Azt feldolgozzuk, még ha rosszul is esik, hogy nem vagyunk tökéletesek, de azzal, hogy "nem jó veled", nem tudunk mit kezdeni. És főleg nem tudunk javítani, azon, amire azt mondjátok, hogy jó így.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!