Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt nem értem. Hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem. Hogy lehetne ezt a helyzetet kezelni? Mit lehetne neki mondani?

Figyelt kérdés
A problémám a következő a párommal eddig az 5 évünk alatt akárhányszor összevesztünk mindig az volt hogy engem hibáztatott a saját hibáit nem ismerte el sosem. Ha nem tudott mit mondani rám akkor a körülményekre hivatkozott de bocsánatot sosem kért. Legutóbb is összevesztünk igazából azon hogy kiforgatta a szavaimat és fel volt háborodva hogy én milyen vagyok. De nem úgy értettem. Ezt nem fogadta el. Bocsánatot nem kért. Szerinte én vagyok a hibás. Szerintem meg ő. Odáig eljutottunk hogy mindig azt mondja mindkettőnknek változtatnia kéne. És ebből elegem van, ha ő a hibás akkor is belevon engem hogy tulajdonképpen én is hibás vagyok mert mindenhez két ember kell. Miért nem tud bocsánatot kérni ha ő a bunkó. Szakítani nem akarunk mert szeretjük egymást amúgy jól megvagyunk a bajban egymás mellett vagyunk csak a konfliktusokat nem tudjuk kezelni mert ő soha nem kér bocsánatot meg engem okol.
2015. okt. 8. 18:54
 1/2 RRR ***** válasza:

semmit

ő ilyen

nem lehet sose hibás semmiben

van ilyen típus

nem kezelhető,ne vitázz,hagyd rá vagy röhögd szembe ilyenkor,kár magadat idegesíteni

2015. okt. 8. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor a legdühösebb akor röhögj rajta egy jót, ez jobban szarul esik majd neki mint hogy véded az igazadat.Egyébként az ilyen típusú ember magán kívűl senkiben néz, csak is ő lehet az a személy aki soha nem hibázik és még csak véletlenül sem kér bocsánatot mert ő fentebb érzi magát evolúciós létrán.
2015. okt. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!