Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki 175 centi magas vagy annál több?
Figyelt kérdés
És pluszba még:
Vesztek fel magassarkút?
Magasabb a barátotok?
17/L :D
2010. márc. 15. 17:51
11/15 anonim válasza:
Én 175cm vagyok, nem szoktam magassarkút hordanni, mert már így is túl magasnak érzem magam.A barátom egy kicsit alacsonyabb:D
12/15 anonim válasza:
én 197cm vagyok 18/f de szinte sose látok még 180as lányokat se:D mondjuk félnék is egy hozzám hasonlótól :DD
13/15 anonim válasza:
Én 180 centi vagyok, barátom 190. magas sarkút nem veszek fel, mert nekem baromira kényelmetlen.
24 L
14/15 anonim válasza:
Nem tudom, miért csinálsz problémát abból, hogy a barátod magasabb legyen nálad.Nem az a fontos, hanem hogy szeressétek egymást.
Nem tudom hol laksz, de a mi környékünkön(Nagykároly) a 175 alatti fiu alacsonynak száit, olyan 180 cm az átlag.
15/15 anonim válasza:
177 cm vagyok, barátom sokkal magasabb. Én nem bírok felvenni egy vastagabb talpu bakancsot se nem hogy magassarkút, mert annyira zavar a magasságom.Minden vágyam hogy -10 cm legek nem hogy +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!