Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok mindent és belevágnátok az álmotok elérésébe 25 évesen?
hát ha vannak ilyen rossz dolgok akkor azokat meg kellene beszélnetek...mert maguktól nem fognak elmúlni!
am sokan együtt maradnak egyetem mellett is és havonta 1-2x találkoznak...talán ez nálatok is menne, sőt talán pont ez kellene, hogy jobb legyen a kapcsolat, persze lehet az egyikőtök nem/sem bírná és vége lenne...
most akkor megválaszolom én mit tennék...
én programozó vagyok, szeretem, élvezem csinálni...
a példa kedvéért ez legyen az állatorvos helyett és mondjuk valami gazdasági szak ami már meg van diploma (azt nem szeretem, száraz nekem)
ugyanebben a párkapcsolatban...
Én először a kapcsolatot próbálnám rendbe tenni, de mellette otthon párhuzamosan már felkészülni fejben és lelkileg a költözésre, vagy az esetleges szakításra...
Ha a kapcsolat nem akar jobb lenni hiába teszek meg mindent és már nem tudom elviselni akkor szakítanék és belefognék a tanulásba...
Ha a kapcsolat állapota javul akkor felhoznám a másiknak, hogy én szeretném megtanulni a szakmát, de ehhez 1.2 év munka kint + utána egyetem...ebben a támogatását kérném, ha azt mondja, hogy ő ebbe nem akar belemenni, de még csak megpróbálni sem akkor sajnos vége lenne a dolognak, hisz akkor visszatartana az álmaim megvalósításától...segíteni kell a másikat és nem visszatartani...persze normális érvekkel alátámasztani a dolgokat, nem csak annyi, hogy "azért ne menj mert én nem akarom"...
Szóval ha tényleg ez minden vágyad akkor ne hagyd, hogy bárki eltántorítson tőle...
Sokan vannak akik nekem is azt mondták, hogy nekem valami nem sikerülhet, most meg irigykednek, hogy már 5x annyit elértem mint amire ők azt mondták, hogy lehetetlen számomra...
A te életed, neked kell irányítanod! Viszont ha elcseszed az is a te hibád legyen! Ne másra fogsz, hogy "XY miatt nem lehettem állatorvos"!
22F
Azért az, hogy hozz magadnak te kávét, nem megalázás!
Te választottad!
Ha jó vele maradj vele, ha nem jó hagy el!
Mi nem tudhatjuk eldönteni, ráadásul ő nincs itt hogy bármit is megcáfoljon!
Ez így nem fair!
Csinálj amit jónak látsz! Nem vagy már gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!