Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok mindent és belevágnátok az álmotok
elérésébe 25 évesen?
Figyelt kérdés
A történet a következő 4 és fél éve vagyok a párommal el vagyok jegyezve, néha jól vagyunk néha megbánt olyan dolgokkal, hogy pl. haverok előtt megkérem hozzon nekem pl egy kávét amit amúgy én fizetek és mindenki előtt felhúzza a hangját és leszól, h miért nem vagyok képes magamnak megvenni..ez az egyik konkrét példa , vagyis hajlamos más előtt alázni Isten tudja miért. Nekem az az álmom, hogy állatorvos legyek, csak mivel van már egyetemem, mert anno pályát tévesztettem, bele nyugodtam, h igy is jó. Ahhoz, hogy el tudjam végezni 1,2 évet külföldön kell majd dolgoznom és utána vele vágnom ami összvissz 6 évet vehet igénybe, lemondva ezzel a páromról és új életet kezdve. Ti megtennétek?
Nem akkora tragédia egy ilyen kapcsolatról lemondani. Holnap már itt sem lennék a helyedben! N32
2015. okt. 8. 10:34
2/16 anonim válasza:
Ha specializálódnál a madarakra, és Budapesten elérhető lennél állatorvosként a jövőben, sokan hálásak lennének neked.
Én nem mondanék le egy ilyen álomról, ha megtehetném.
2015. okt. 8. 10:44
3/16 anonim válasza:
ez a pasi sose kéne...ez alapján se. Ha tudnám, hogy ilyen volt egy nőjével. Menj isten hírével.
2015. okt. 8. 10:47
4/16 anonim válasza:
Mennek a helyedben.
Egy ilyen pasiert nem kar, jobban jarsz, ha megszabadulsz tole. Fiatal vagy, mikor tegyel az almaidert, ha nem most? :)
2015. okt. 8. 10:59
5/16 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. Megaláz mások előtt, húzza a száját dolgokra. Önmagában ezek a dolgok már elegek lennének nekem ahhoz, hogy ajtót mutassak neki. Ha most ilyen, később még ilyenebb lesz. Miatta nem mondanék le az új életről. Menj.
2015. okt. 8. 11:02
6/16 anonim válasza:
Számomra nem derült ki, hogy ki a férfi és ki a nő a történetben. Párod elég sértődékeny, te meg lehet ezt nem tudod jól kezelni, más nem derült ki a sztoriból...
Csinálj, amit akarsz, ha annyira szeretitek egymást, meg fogjátok tudni oldani.
2015. okt. 8. 11:07
7/16 anonim válasza:
" el vagyok jegyezve". Ezt nem nőre mondják? Eljegyeztem- ezt mondaná pasi. Ha kérdező nem így gondolja, az meg nem az én hibám.
Lényegen nem változtat.
Bár folyton ugráltatni se kell a másikat, lehet, hogy azért flegma, mert előtte a másik is bántotta valamivel, csak észre se vette.
2015. okt. 8. 11:12
8/16 anonim válasza:
a párkapcsolatnak van jó oldala is, vagy ennyire rossz mint ahogy a példádban mutattad?
egyszerre a kettő nem menne szerinted?
22F
2015. okt. 8. 11:31
9/16 A kérdező kommentje:
Nem bántottam, az ő kedvéért mentem ki beülni egy bárba egyébként nagyon fáradt voltam. Itthon is szokott beszólogatni már valahogy hozzászoktam, csak igy társaság előtt még rosszabbul esik.
2015. okt. 8. 11:34
10/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan rossz csak vannak árnyoldalai mint minden kapcsolatnak, és engem ha megkér valamire egyből megteszem és ez forditott esetben nem igy van, és nem is azzal van a baj hogy épp nem volt kedve megtenni csak szépen is mondhatta volna "bocsi most nincs kedvem...." együtt nem hiszem, hogy lehetne, mert 450 kmre kellene költöznöm egyemetet végezni, nem jönne velem és ha véletlen mégis jönne nem tudnék mellette a tanulásra koncentrálni, tudom magamról, itthon is van, h úgy megsért, hogy alig tudok aludni és másnap munkába jó pofát vágni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!