Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok?
Van egy párom, akivel lassan 1 éve együtt vagyunk.
Én 27 éves vagyok, ő most lesz majd 25.
Elég hirtelen haragú,szinte mindenen megsértődik, kiforgatja a szavaim.
Most diplomázott a nyáron, s most fog dolgozni egy középiskolában.
Megkérdeztem, hogy hol(messze lakunk egymástól), s mondta is az iskolája nevét, hogy ez egy közép és Általános Iskola is.
Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános.
Amikor ezt mondtam neki a telefonban az előbb, magából kikelve ordított velem, hogy
idézem
"Ne haragudj..tul ment a hataraimon
Basszus en nem nezem te mi a fenet csinalsz
Marhara nem erdekel te hol vagy..biztam benned..de te nem
Koszonom ez jolesett
Szedd a futocipod..es huzz el
Ez volt az ajandekom
Megkaptam..nincs semmi mondanivalom
En hivogatlak? Gaz..egy ferfinak kellene..nem nekem.
Mert mostanában ő hív többször.
Hogyan kezeljem ezt?Utána ugy tesz, mintha mi sem történt volna.
igen, lehet azért labilis, DE:
akkor még vagy várjon kapcsolatra, ha nem áll készen, mert nem zárta le többi dolgát. Vagy húzza ki ebből pont a szerelem. DE nem úgy tűnik, hogy te lennél, aki ki tudja húzni, bármennyire ragaszkodsz hozzá.
Az mondta anyunak,hogy ez neki nagyon nem volt szimpatikus,mert,hogy kutakodtam utána.És ő töltötte fel tízezerrel a telefonját,hogy senkitől semmit nem fogad el.
S hogy vegyem úgy,hogy ki vagyok fizetve. Ez durva.
Vidd el pszichológushoz vagy inkább ezt már pszichiáterhez... Amiket leírsz reakciói, azok számomra teljesen ismerősek, bár én elég ritkán reagálok ennyire aggresszíven, de SZERETNÉK. Úgy egy bő egy éves terápia után már elmúlt, most tényleg az is ritka, amikor szeretnék így reagálni.
Egyébként valaki írta a manipulátor pszichopatát... ez pont az ellentéte annak, az NEM ilyen. Olyannal meg én töltöttem el 2 évet fiatalkoromban, pont amiatt alakult ki a saját elmebajom... Engem mondjuk borderline-ra diagnosztizáltak, de tökéletesen fedi amit eddig leírtál róla. Meg elég gyakran erre diagnosztizálnak először, aztán lesz ami lesz, de ez a leggyakoribb, és simán lehet, hogy ő is az, és azon belül is egy durvább eset... Csak a borderlineok legnagyobb baja, hogy nem szokásunk elismerni, hogy betegek vagyunk, mert ez általában aránylag fiatalkorban alakul ki (ilyen 17-20 körülre gondolok) és teljes meggyőződésünk, hogy ez a személyiségünk része és minket így kell szeretni... Ha valami csoda foyltán meggyőzöd, hogy ez nem normális, onnantól kezelhető.
Próbáltam vele most is beszélni. De telefonon nem akar. Anyuval beszélt,aki azt tanácsolta, beszéljük meg,mert hallottam. De nem,nem akarja. Azt mondja nincs miről, s nem érdemes. Vasárnap lenne a születésnapja.Látni sem akar. Felutazzak azért hozzá? Megenyhülne?
Anyut is lesikította, hogy három éve nem volt szülinapja mert mindenkit elvesztett maga körül. 10 éve meghalt a testvére, 2 éve az anyukája, a nagyszülei is meghaltak 5 éve azt hiszem.
Nekem is meghalt édesapám,anyai nagyszüleim, de mégsem viselkedem így.Én elvinném, de cirka 300 km re lakunk.2 hetente látom, illetve amikor szabin voltam nyáron 2 hetet ott voltam náluk végig. Mindennap órákat beszélünk de engem őröl lassan fel.
Most írt egy olyat, hogy nem megy, sajnálja de nem megy az, hogy megbeszéljük. S vége a részéről.Ő nem haragszik, mert a harag egy érzés,ő közönyt érez bla bla.
Nem érdekli mit akarok.
S hogy kifizette a 4 hónapos t percemet s hagyjam békén.Ja a legjobb, anyu beszélt a tesójával, s tesója nem is tud róla, hogy Hétfőtől melózik. Nekem ez magas....
Ne keresd, keress rendes férfit.
Miért hiszik nők, hogy az első bunkó parasztot meg kell tartaniuk?????
A sok férfigyűlölő fap*na most csúfosan megbukott :D
Figyelj, ez a csaj nem komplett, szerintem zavard világgá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!