Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok?
Van egy párom, akivel lassan 1 éve együtt vagyunk.
Én 27 éves vagyok, ő most lesz majd 25.
Elég hirtelen haragú,szinte mindenen megsértődik, kiforgatja a szavaim.
Most diplomázott a nyáron, s most fog dolgozni egy középiskolában.
Megkérdeztem, hogy hol(messze lakunk egymástól), s mondta is az iskolája nevét, hogy ez egy közép és Általános Iskola is.
Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános.
Amikor ezt mondtam neki a telefonban az előbb, magából kikelve ordított velem, hogy
idézem
"Ne haragudj..tul ment a hataraimon
Basszus en nem nezem te mi a fenet csinalsz
Marhara nem erdekel te hol vagy..biztam benned..de te nem
Koszonom ez jolesett
Szedd a futocipod..es huzz el
Ez volt az ajandekom
Megkaptam..nincs semmi mondanivalom
En hivogatlak? Gaz..egy ferfinak kellene..nem nekem.
Mert mostanában ő hív többször.
Hogyan kezeljem ezt?Utána ugy tesz, mintha mi sem történt volna.
Bocsánat hogy nem írtam, de dolgozom még négyig.
Nőről van szó, vagyis én vagyok a férfi. Bocsánat, az oda írhatta volna.
Most is anyunak írogat(ők nagyon jóban vannak),hogy a fiaddal soha többet nem kívánok beszélni.
Mérgemben azt mondtam neki a telefonban hogy hülye pi...a. Bevallom ezt nem kellett volna. De már annyira felhúzott.
Valaki az előbb feltöltötte tízezerrel a telefonom. Kérdeztem, ő volt-e, anyu azt, hogy ő nem, mikor neki is bekell osztani a pénzt.
Kérdeztem a párom, ő nem írt még. Erre anyu írja, hogy a párom azt írta neki, kifizeti nekem a t percek árát (4 hónapja van kb s 10 ezret telefonáltam el vele.
Mindenki azt hiszi,én vagyok a nő.Nos nem.
Pasi vagyok.
Neki szabad mindig azt mondania hogy takarodj?
Meg csóró?
Meg hogy húzzak a pi...ába?
Meg mindent kiforgatni?
Legutóbb azon veszett velem össze, mondta hogy leírja hogy mi volt az előadása témája még tavaly. S hogy ne írjak bele.Már írt vagy 30 perce, s megkérdeztem van még? Erre hagyjál békén ne keress, mi az, hogy van még?
T-percem van,Péntek, Szombat, Vasárnap mindig én hívom egész nap, valamint esténként 10 től.
Október 12 lett volna a hó forduló(hogy új ezer percet kapok), de lebeszéltem vele. Mégis a szememre veti, hogy hétköznap napközben mindig ő hív.
Egy irodában vagyok adminisztrátor, így gépen dolgozom, de ha nem írok neki egyből vissza,már jön ez a jó ne írj.
Hagyj békén. Ne keress. Ne hívogass.
Később úgy tesz, mintha mi sem történt volna, megy minden úgy, ahogyan szokott.
Én nagyon szeretem, roppant intelligens,okos, tanult lány .Aki nem értette volna,leírom.
Messze lakuk egymástól, amikor csak tudok, felutazom hozzá.
Ő Júniusban diplomázott, tanárként.
Eddig otthon volt, ergo szinte mindig írtam neki.
Edzésekről sietek haza, szinte alig járok el valahova.
Ha valamit mondok, vagy nem úgy teszek, már kiabál.
Labilis lenne a csaj?
Tok mindegy, hogy te vagy a ferfi, attol meg ugyanazt gondolom - total idiota dolog egy ilyen passziv-agressziv hisztis idiotat elviselni.
De ha szeretsz szenvedni, szenvedj csak, ha nem lepsz, meg is erdemled.
18as. Nem kutakodtam utána.
Szerintem természetes, ha valaki érdeklődik a párja munkahelye után.Én is meséltem neki,még ha nem is kérte.
Kérdeztem tőle, hogy hol fog tanítani a városon belül.
Mondta hogy ez egy 12 osztályos suli, 2 tannyelvű.
Kíváncsi voltam, rákerestem.
S mondtam neki, hogy
"szívem, meg akartam nézni melyik az a suli, de nnem találtam, s itt csak Ált sulit ír. S erre jött magából kikelve ordított a telóba, hogy én nem bízok meg benne.Meg hagyjam békén,mi az, hogy kutakodok utána?
Amúgy ezen én is gondolkodtam.
Amikor a szülinapomon tavasszal írtak a falamra, hogy Boldog születésnapot,minden egyes lányra kiakadt, hogy mi van, tetszenek? Jöjj velük össze.
Ebből 2 az unoka testvérem, csak azt már el is felejtette addigra.De mikor én kérdeztem meg egy fiút,kikelt magából, hogy féltékeny vagy egy beteg emberre?
Szóval nem igazán értem.Úgy jön le, mintha épp hogy ő titkolózna. Nem? Vagy nem?
Pszichotikus, labilis, manipulator, hisztis, passziv-agressziv. Ez onmagaban is eleg ahhoz, hogy egy percig se gondolkozzak ezen a kapcsolaton.
De te eleg fafejunek tunsz, szoval mondom tovabb - mindenert kiakad, ha utanajarsz barminek, mar egybol kutakodas (ennyire biztos nem akadna ki, ha nem lenne titkolnivaloja), ha valami nem az o kenye-kedve szerint megy, egybol te vagy a legnagyobb ellenseg, feltekenykedik.
Ritka nagy balek vagy, ha ezt akar egy percig is tovabb turod.
Nyilván nagyon oda vagy érte, úgyhogy én továbbra is azt mondom, hogy üljetek le, beszéljétek át.
De ha meg kell hozni bizonyos döntéseket, akkor...
Nem is bánom, hogy nem keres. Nincs nekem erre időm.Most kezdtem el suli mellett befejezni az egyetemet levelezőn, emellett hetente meccseim vannak. Tudom, hogy fafejű vagyok.Legfőképp hülye.
Hogy is hívják ezt az embertípust?
Kérdezem én. ok erre az, hogy így viselkedjen, hogy meghalt az édesanyja? Meghalt a nővére?
Az apukájával és a testvérével él(19 éves fiú), akit mindenhova kísérget.
Nekem is meghalt édesapám, mégsem vagyok idegsokkos.
vagy megértőbbnek kéne lennem?
Otthon kikészítik sokszor. Mondtam neki költözzön ide, de jaj,öcsi nélkül nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!