Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok?
Van egy párom, akivel lassan 1 éve együtt vagyunk.
Én 27 éves vagyok, ő most lesz majd 25.
Elég hirtelen haragú,szinte mindenen megsértődik, kiforgatja a szavaim.
Most diplomázott a nyáron, s most fog dolgozni egy középiskolában.
Megkérdeztem, hogy hol(messze lakunk egymástól), s mondta is az iskolája nevét, hogy ez egy közép és Általános Iskola is.
Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános.
Amikor ezt mondtam neki a telefonban az előbb, magából kikelve ordított velem, hogy
idézem
"Ne haragudj..tul ment a hataraimon
Basszus en nem nezem te mi a fenet csinalsz
Marhara nem erdekel te hol vagy..biztam benned..de te nem
Koszonom ez jolesett
Szedd a futocipod..es huzz el
Ez volt az ajandekom
Megkaptam..nincs semmi mondanivalom
En hivogatlak? Gaz..egy ferfinak kellene..nem nekem.
Mert mostanában ő hív többször.
Hogyan kezeljem ezt?Utána ugy tesz, mintha mi sem történt volna.
9-es!
Pontosan tudom miről beszélsz.
Igazad lehet, valóban egy kissé naiv vagyok, de hidd el, önmaga miatt fontos, hogy mindent megpróbáljon.
12!
Igazad van, hogy nem hagytad magad.
...és igen...a szerelem vak, buta, naiv stb...
Biztos szerelem, meg nagyon rendes egyébként, de én nem tűrném, hogy bárki így beszéljen velem. Húzzak el, meg hagyam békén... eleget tennék a kérésének, es keresnék mást. Nem várnám, hogy hátha megjavul, mert nem fog. Ha a munkanélküliség lett volna a baja, akkor javulnia kellene a helyzetnek, most, hogy kapott munkát.
Bár ezek után én már abban is kételkednék, hogy valóban kapott, ha össze-vissza beszél, meg támad, amikor érdeklődsz róla. Az azért bőven nem kutakodás, hogy megnézted, hol fog dolgozni. Nekem ez gyanús.
"Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános."
nyomozol utána, vagy mi?
A pasi se normális, de te sem vagy az. Pont egymásnak valóak vagytok.
"Húzzak el, meg hagyam békén... eleget tennék a kérésének, es keresnék mást."
Ezzel is egyetértek, lépjél.
és mégis miért ne lehetne megnézni a munkahelyét?
ilyen esetben én mutatnám meg a honlapot, hogy nézd...
ezen mi titkolnivaló van?
most azon háborodik fel, hogy beégett, hogy hazudott vagy hogy csak általánosba vették fel?
Egy ilyen kapcsolatból ki kell lépni. Egyrészt gondolom Te sem akarod ezt pár 10 éven keresztül viselni. Másrészt valami más baj is lehet a kapcsolatotokban, mint hogy álti is van az iskolában, vagy csak gimnázium.
De s hisztizésről mindenkinek le kell szoknia, semmilyen mértékben nem tolerálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!