Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Van egy párom, akivel lassan 1 éve együtt vagyunk.

Én 27 éves vagyok, ő most lesz majd 25.

Elég hirtelen haragú,szinte mindenen megsértődik, kiforgatja a szavaim.

Most diplomázott a nyáron, s most fog dolgozni egy középiskolában.

Megkérdeztem, hogy hol(messze lakunk egymástól), s mondta is az iskolája nevét, hogy ez egy közép és Általános Iskola is.

Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános.

Amikor ezt mondtam neki a telefonban az előbb, magából kikelve ordított velem, hogy

idézem

"Ne haragudj..tul ment a hataraimon

Basszus en nem nezem te mi a fenet csinalsz

Marhara nem erdekel te hol vagy..biztam benned..de te nem

Koszonom ez jolesett

Szedd a futocipod..es huzz el

Ez volt az ajandekom

Megkaptam..nincs semmi mondanivalom

En hivogatlak? Gaz..egy ferfinak kellene..nem nekem.

Mert mostanában ő hív többször.

Hogyan kezeljem ezt?Utána ugy tesz, mintha mi sem történt volna.

2015. okt. 2. 09:09
1 2 3 4 5
 11/44 Buzz Lightyear8 ***** válasza:
76%

9-es!

Pontosan tudom miről beszélsz.

Igazad lehet, valóban egy kissé naiv vagyok, de hidd el, önmaga miatt fontos, hogy mindent megpróbáljon.

2015. okt. 2. 10:14
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
Én is kitartottam, de csak egy roncs lettem, az önbizalmam is elment a végére. Azóta nagyon válogatok, rájöttem, hogy akárkire nem áldozhatom az időmet, energiámat, meg kell becsülnie. Nem így beszélnie. A kutyájával max.
2015. okt. 2. 10:20
 13/44 Buzz Lightyear8 ***** válasza:

12!

Igazad van, hogy nem hagytad magad.

...és igen...a szerelem vak, buta, naiv stb...

2015. okt. 2. 10:25
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

Biztos szerelem, meg nagyon rendes egyébként, de én nem tűrném, hogy bárki így beszéljen velem. Húzzak el, meg hagyam békén... eleget tennék a kérésének, es keresnék mást. Nem várnám, hogy hátha megjavul, mert nem fog. Ha a munkanélküliség lett volna a baja, akkor javulnia kellene a helyzetnek, most, hogy kapott munkát.

Bár ezek után én már abban is kételkednék, hogy valóban kapott, ha össze-vissza beszél, meg támad, amikor érdeklődsz róla. Az azért bőven nem kutakodás, hogy megnézted, hol fog dolgozni. Nekem ez gyanús.

2015. okt. 2. 10:42
 15/44 anonim ***** válasza:
6%

"Kíváncsiságból rákerestem a nevére, de ott nem írta, hogy középiskola, csak Általános."

nyomozol utána, vagy mi?

A pasi se normális, de te sem vagy az. Pont egymásnak valóak vagytok.

2015. okt. 2. 10:55
 16/44 anonim ***** válasza:
90%

"Húzzak el, meg hagyam békén... eleget tennék a kérésének, es keresnék mást."

Ezzel is egyetértek, lépjél.

2015. okt. 2. 10:57
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az en szoveg ertelmezesemmel van a gond,de a kerdezo a ferdi ebben a kapcsolatban szerintem...egyebkent igen,lehet hogy nekem is kutakodasnak tunne ez,viszont nem igy kell lereagalni...es ha tanar az illeto,akkor meg kulonosen nem..ilyen mentalitassal gyerekeket akar tanitani?
2015. okt. 2. 11:03
 18/44 anonim ***** válasza:
95%

és mégis miért ne lehetne megnézni a munkahelyét?

ilyen esetben én mutatnám meg a honlapot, hogy nézd...

ezen mi titkolnivaló van?

most azon háborodik fel, hogy beégett, hogy hazudott vagy hogy csak általánosba vették fel?

2015. okt. 2. 11:11
 19/44 anonim ***** válasza:
90%

Egy ilyen kapcsolatból ki kell lépni. Egyrészt gondolom Te sem akarod ezt pár 10 éven keresztül viselni. Másrészt valami más baj is lehet a kapcsolatotokban, mint hogy álti is van az iskolában, vagy csak gimnázium.

De s hisztizésről mindenkinek le kell szoknia, semmilyen mértékben nem tolerálható.

2015. okt. 2. 11:27
 20/44 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi:D
2015. okt. 2. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!