Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után azt mondta, nem tudja hogy szeret-e meg nem érzi hogy hiányzom neki és dobott. Mit csináljak?
Szóval az a helyzet, hogy jó ideig minden rendben volt és imádtuk egymást. Aztán jött azzal h néha túl sokat találkozunk(egy suliba járunk), meg hogy több időt akar tölteni a barátnőivel stb. Mondtam hogy oké megoldjuk. Most meg az van hogy azt mondta nem tudja igazán mennyire szeret és hogy nem hiányzom neki csak mondjuk ha 2-3napig nem lát. Aztán egy hét után azt mondta ne folytassuk. Meg hogy meglátjuk mit hoz a jövő. A probléma ott kezdődik hogy én még mindig őrülten szerelmes vagyok belé. Mit tegyek? Tudom hogy még bizonytalan. Visszajön még hozzám? Kérlek titeket válaszoljatok.előre is köszi.
17/f
ő már nem szeret téged.felejtsd el találsz mást.jobbat.!
ilyet mondani...nem hiányzol csak ha 2-3 napig nem lát...pffff..
ha a lány szeret téged akkor biztosan
de menj oda hozzá és beszélj vele mondd neki hogy mondja meg őszintén hogy szeret e vagy csak hülyített egész végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!