Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alig van velünk a párom én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig van velünk a párom én fújom fel a dolgot? Másnál is így van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy 2 éves babánk (nem közös) De sajátjaként szereti, gondol rá.

A lényeg h már 1 éve vagyunk együtt (de több ideje ismerjük egymást)

Nem költöztünk még össze. Ő a szüleivel lakik (31 éves)

Sokat dolgozik ez azt jelenti h reggeltől este 5-6ig. Hozzánk csak hétvégente jön, ritkán hétköznap is (40km a távolság)

Ebből már többször vita volt h alig van velünk a kicsike is nagyon ragaszkodik hozzá mindig kérdezi h hol van, én meg mondom h dolgozik...

Szóval a páromnak a válasza : más is így van, kollégái is alig látják a gyereket mert dolgoznak..

Jó de mondom ők együtt is laknak.. Azért az is számít valamit, nem?

Erről sose tudunk dűlőre jutni :( azt mondta majd MAJD össze költözünk (pedig itt is el férne csak hát ez panel, nem szereti) én se de egyelőre ez van! Szerintetek csak én fújom fel ezt a dolgot h tényleg alig van velünk? Van mikor hétvégén is el megy dolgozni. (persze kell a pénz mondjuk jól is keres) De néha kéne mérlegelni h család vagy meló.. Nem? Sztem nem sokat kérek tőle. Ennyi idő után nem kellett volna már változnia a helyzetnek? Vagy meddig várjak még ezzel? Ötletek vélemények tapasztalatok bármi jöhet :)

2015. szept. 26. 17:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen én sem így terveztem :/

Pedig szép felújított panelben lakunk, szomszédok is csendesek nem is lehet látni őket.. Lépcsőzni sem kell.. Szóval tényleg nem értem h mi tartja már vissza.. Itt a gyereke is a szívem alatt és mintha nem is lenne.. Semmi sem változott :/

(elvileg várja már h meg szülessen h láthassa már) De így hogyan? Majd akkor is 3 naponta jön? Mondtam neki h ez így sokáig nem mehet.. Szóval várok még hátha alakul majd

2015. nov. 1. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát ez ciki... látom régi a kérdés.

Mi lett azóta?

2016. jún. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!