Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig van velünk a párom én fújom fel a dolgot? Másnál is így van?
Sziasztok. Van egy 2 éves babánk (nem közös) De sajátjaként szereti, gondol rá.
A lényeg h már 1 éve vagyunk együtt (de több ideje ismerjük egymást)
Nem költöztünk még össze. Ő a szüleivel lakik (31 éves)
Sokat dolgozik ez azt jelenti h reggeltől este 5-6ig. Hozzánk csak hétvégente jön, ritkán hétköznap is (40km a távolság)
Ebből már többször vita volt h alig van velünk a kicsike is nagyon ragaszkodik hozzá mindig kérdezi h hol van, én meg mondom h dolgozik...
Szóval a páromnak a válasza : más is így van, kollégái is alig látják a gyereket mert dolgoznak..
Jó de mondom ők együtt is laknak.. Azért az is számít valamit, nem?
Erről sose tudunk dűlőre jutni :( azt mondta majd MAJD össze költözünk (pedig itt is el férne csak hát ez panel, nem szereti) én se de egyelőre ez van! Szerintetek csak én fújom fel ezt a dolgot h tényleg alig van velünk? Van mikor hétvégén is el megy dolgozni. (persze kell a pénz mondjuk jól is keres) De néha kéne mérlegelni h család vagy meló.. Nem? Sztem nem sokat kérek tőle. Ennyi idő után nem kellett volna már változnia a helyzetnek? Vagy meddig várjak még ezzel? Ötletek vélemények tapasztalatok bármi jöhet :)
Hát igen én sem így terveztem :/
Pedig szép felújított panelben lakunk, szomszédok is csendesek nem is lehet látni őket.. Lépcsőzni sem kell.. Szóval tényleg nem értem h mi tartja már vissza.. Itt a gyereke is a szívem alatt és mintha nem is lenne.. Semmi sem változott :/
(elvileg várja már h meg szülessen h láthassa már) De így hogyan? Majd akkor is 3 naponta jön? Mondtam neki h ez így sokáig nem mehet.. Szóval várok még hátha alakul majd
Hát ez ciki... látom régi a kérdés.
Mi lett azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!