Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak akkor foglalkozik velem, ha épp a haverja nem ér rá. Másnál is van ez így?
Szerintem ez nem normális dolog, de ha megemlítem persze én vagyok a hisztis és aki nem akarja hogy a barátaival lógjon. Ez nem igaz, de már elég feltűnő, hogy a haverja fontosabb mint én. Akkor csinál velem programot, ha a barátja nem ér rá. Nem is beszél meg velem semmit, csak kijelenti, hogy ma ezt vagy azt fogják csinálni, az mindegy hogy én vele akartam lenni. Kíváncsi lennék ha én csinálnám ugyanezt mit szólna. 3 alkalomból 3-szor inkább a haverjával volt és velem csak akkor, mikor a barátjának menni kellett dolgozni, ráadásul előtte napokig nem is találkoztunk, de az sem nagyon érdekelte.
Ez szerintetek normális?
Ne haragudj de miért vagy együtt egy ilyen emberrel?
Egyértelmű hogy ki vagy használva ennél szerintem csak többet érsz???Keress olyan embert aki megbecsül téged!
(nincs most barátnőm)
"Kíváncsi lennék ha én csinálnám ugyanezt mit szólna."
szerintem ha van megoldás azon kívül, hogy mást keresel, akkor ez az.
Lehet, hogy van akiknél ez így van, de az se normális kapcsolat.
Mondd meg neki, hogy akkor dugjon a haverjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!