Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen barat az aki a haverja csajara kacsintgat?
A házinyúlra lövünk, de a barát rokon csajára, nem!
Csak ha nem ő húzza fel a puskát!
Mert akkor úgyis elsüti valakivel!
A kérdés, hogy viccből, vagy szeretne is valamit tőle ? Vagy lehet, hogy a barátnőd mozdult a haverodra!
Én is jól elvagyok egy haverom csajával, de csak barátilag! Soha nem próbálkoznék egy haverom barátnőjénél! Viszont észrevettem, hogy a csaj gyakran "méreget" a szemével... Hátranézek, és a fenekemről kapja el a szemét, vagy velem szembe áll, és a bicepszem nézegeti... Gondoltam is már rá, hogy ha ez feltűnik a haveromnak, lehet, rögtön engem fog okolni...
Gondolom, úgy van vele, a jó barátok mindenen osztoznak. :D
Viccen kívül három olyan barátom volt, akinek a haverja kikezdett velem és egy olyan, akinek a bátyja. Okot szerintem nem adtam rá, nem viselkedtem velük kihívóan, félreérthetően. De más nőkkel is megtörtént már ez a környezetemben. Nem tudom, miért csinálja ezt sok férfi, de az biztos, hogy ők nem igazi jó barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!