Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS fiuk, és lányok! Félre kacsintgat a barátnőm? Ez gyanús eset?
Érzem valami nem stimmel, így tegnap előtt számon kértem...hirtelen megváltoztatta az adat lapját hogy senki ne lássa hogy kapcsolatban van..az egész facebook adat lapot letiltotta..semmi nem látni,pedig minden létező elem bevolt neki..még az is hogy melyik suliba járt.A dolog úgy kezdődött hogy egyik nap beszéltünk volna msn-en délután,közölte hogy sürgős dolga akadt neki és csak késő este ér haza..kb éjfélkor ért haza és ahogy haza ért az volt az első hogy át állította az adatlapot és mindent..semmit nem lehetett látni,pechjére abban a percben léptem be én is mintha valami isteni sugallat mondta volna..1 éve vagyunk együtt és eddig nem zavarta hogy mindenki látja,a magyarázat az volt hogy az egyik barátnőjének mindig valami hülye a képe alá írt neki,kérdem én akkor miért nem lehetett csak a képeket letíltani és miért kellet elrejteni hogy kapcsolatban van?soha nem szokott olyan későn gép elé ülni mint az nap,kb éjfél volt ha nem több.a magyarázat az volt hogy anyukája megkérte még délután hogy kérdezzen meg valamit a barátnőjétől és mivel fontos volt még akkor meg kellett néznie..és persze pont akkor kellett átállítani mindent..amúgy köztudott hogy az anyja már 10 kor alszik..
amikor megkérdeztem tőle elég fura hang nemben beszélt velem és érezni lehetett a hazugságot..másnap beszéltünk msn-en és azt mondta hogy kicsit besokalt és jó lenne ha nem keresnénk egymást pár napi...tuti van valakije igaz??bocsi ha hosszú lett!értelmes válaszokat kérnék!köszönöm
igen tenyleg van valakije.
sajnalom
huha kemény dió!nem biztos , h van vkije....bár elég valószínű.
Nem sejtesz vmit/vkit...akivel mostanában sokat lóg vagy iesmi ?
én biztos megmondanám neki, h nem hazugságokon alapuló kapcsolatot akarsz, és neh hazudjon a szemedbe ! sztem fontosabb h őszintén szakítsatok, kint hazugságban tovább járjatok!
ma 16:47
az a baj hogy már 1 hete nem láttuk egymást..és még ez így is lesz 1 hétig kb..
Szerintem nem akkora baj, hogy nem találkoztok még egy hétig.
Ennek bizony vége.
adatlap
hangnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!