Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akar tőllem valamit?
Van egy fiú osztálytársam akivel nagyon jó baráti viszonyom van :) De egyszer msn-en bevalotta h tetszem neki.Ha fellépek msn-en vagy ő jön fel amikor én fenntvagyok az az 1 dolga h ír nekem.És mindig szokott bókolni nekem valamit (szép a hajam ,csinos vagyok...stb)Egyszer megkérdeztem tőlle h nemakar valakivel járni..? de ő aztmondta h nem
( de én ezt csak kiváncsiságból kérdeztem)próbálltam kideriteni h csak egy nagyon jó haver vagy ő töbet akar tőllem...de nemsikerül mert van h ijen dolgokról nembeszél vagy letagadja a dolgokat..:S(ja és még nemvolt köztünk járás vagy semmi..) Most akkor szerelmes belém vagy csak barátságként fogja fel?
15/L
nekem is van hogy bókol egy srác de csak haverom és nem akar mást, csak kedvességből meg ha tényleg úgy gondolja...én is megjegyzem neki ha bejön egy új rucija és megmondom neki hogy jó áll neki, bejön...
szóval lehet hogy ő is csak úgy mondja hogy tetszik neki és ennyi...
ő tudja megmondani neked hogy mit is akar tőled...de ha azt mondta hogy tetszel neki akkor nem lehet olyan reménytelen a helyzet...
jah és lehet hogy amikor megkérdezted hogy járna e valakivel akkor valaki másra gondolt és azért mondta hogy nem mert veled akar járni...:)
dumáld meg vele finoman, vagy figyeld meg a viselkedését
remélem tudtam segíteni
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!