Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mit vár mit tegyek? ()
Figyelt kérdés
Van egy srác aki 17 éves én meg 15...nemrég ismertük meg egymást de már megismerkedésünk elött sokat hallotam róla,nekem akkor volt egy kapcsolatom(10 hónapos)...de úgy érezttem hogy már nem szeretem az elöző barátomat így hát szétmentünk' de ugy itt van ez a 17 éves srác akinek a barátja az én ex barátom...csókoloztam egy buliban a sráccal,meg feljárogattam hozzá és mintha egy párkapcsolat indult volna de egy másik buliban az exem meglátott vele...ugye ők ketten barátok ezért leültek beszélgetni hogy milyen lenne h ha összejönnék a 17 évessel...s erre az exem azt ,mondta h őt zavarná hogy ha vele látna engem...s azóta alig ér hozzám a srác...nem akarom elveszíteni őt,főleg nem az exem miatt amikor őt már kizártam az életemből...mondta a srác h egy ideig fogjuk vissza magunkat míg az exem megbékél de én nem bírom ki nélküle...mit tegyek?2011. nov. 8. 11:18
1/6 anonim válasza:
Lépj tovább, és legyél tekintettel másokra is. Az "új" pasinak fontos a barátja, így ezt tiszteletben kell tartanod. Szóval azt várja, hogy ne erőltesd, amit ő nem akar. Ha elkezded hajtani, akkor valószínüleg még ki is ábrándul belőled.
27/n
2/6 A kérdező kommentje:
ezzel tisztában vagyok de azután miután beszélt az exel az után is találkoztunk,meg fennt voltam nála...egyszer akar s egyszer nem...pettingeltünk nála,nagyon benne volt mindenben de utána mondta h huzzunk kéziféket,majd újra egymásnak estünk...
2011. nov. 8. 11:25
3/6 anonim válasza:
Amikor behúzza a kéziféket, akkor jön elő a lelkiismerete, ami azt mondja, hogy nem teheti ezt a barátjával. Ezért ez a kettőség, de előbb-utóbb rád fog haragudni azért, mert ő nem tudja betartani amit a barátjának ígért.
27/n
4/6 A kérdező kommentje:
de én nem akarom őt elveszíteni...nekem már csak az elég lenne h csak amikor ketten vagyunk akkor csókolozunk meg minden..ez ilyen láthatatlan járás...amikor haverokkal vagyunk akkor egymáshoz se érünk...de amikor ketten vagyunk egymásnak esünk...fél attól amit a haverok gondolnának h ki***tt az egyik barátjával...de akkor miért folytatja ezt még velem?
2011. nov. 8. 11:33
5/6 anonim válasza:
15 évesen baromira jó lenne, ha nem a pettingen, meg a sex-en járna az eszed...
6/6 A kérdező kommentje:
mindenki maga dönti el hogy min jár az esze' most pl azon jár az eszem h tuti h eleg lehet már magadból...köszönöm a válaszodat:D
2011. nov. 8. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!