Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi a baja?

Figyelt kérdés
Helló!Arról lenn szó, hogy tetszik egy fiú(16,5 éves), aki mellesleg rocker(én is).3-szor irtam rá messengeren, de nem nagyon irt vissza.Van egy közös ismerősünk, akit megkértem, hogy mutasson be az illető srácnak.Válaszul annyit kaptam, hogy hagyjam békén a srácot, met idegesitem:(.Mondjuk én azon gondolkodtam, hogy lehet nem szeretne párkapcsolatot, mert tavaly volt egy több, mint 1 éves komoly kapcsolata és úgy összevesztek a lánnyal, hogy szakitottak és szerintem nem akarja magát mégegyszer megégetni.Mi a véleményetek?
2011. nov. 4. 22:36
1 2
 1/18 Ucsiha Madara ***** válasza:
Szerintem egyszer véletlenül belenyúlt a 200 fokra bemelegített sütőbe, és nagyon fájt neki, ezért nem akarja magát még egyszer megégetni.
2011. nov. 4. 22:37
 2/18 anonim ***** válasza:
nem gondolod, hogy egyszerűen nem akar veled semmi kapcsolatot, mert hogy idegesíted?
2011. nov. 4. 22:39
 3/18 szamóca.. ***** válasza:

nem volt elég hogy megmodnták, idegesíted a srácot?

akkor elismétlem: idegesíted. nem akar tőled semmit, hagyd békén.

2011. nov. 4. 22:40
 4/18 anonim ***** válasza:

"Válaszul annyit kaptam, hogy hagyjam békén a srácot, met idegesitem"

Értelmesen magyarul kaptál választ, amiben minden benne van. Fölösleges belemagyarázni, meg kombinálni, hogy vajon miért lehet, és hogy ezért, meg azért

2011. nov. 4. 22:42
 5/18 A kérdező kommentje:
de ha semmi idegesitőt nem csináltam!
2011. nov. 4. 22:47
 6/18 szamóca.. ***** válasza:
hajtottál rá. ami még nem lenne elég, de miután közölték veled hogy ne hajts, mert idegesíted, még utána is hajtottál rá. hát van ennél idegesítőbb?
2011. nov. 4. 22:48
 7/18 A kérdező kommentje:
nem, nem tettem semmilyen "rámenős" dolgot, lazán próbáltam venni, ártalmatlanul, mintha csak barátok lennénk meg ilyenek
2011. nov. 4. 22:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak irritálod, és hogy közeledsz, azzal még jobban. Van ilyen...
2011. nov. 4. 22:52
 9/18 szamóca.. ***** válasza:
aha, hát nem számít. akkor sem akar veled lenni.
2011. nov. 4. 22:52
 10/18 A kérdező kommentje:
amúgy sem vagyk soha rámenős, de ha folyosón elmegyek mellette, nem nézek rá, sőt van néha-néha olyan(vagy csak én mesélem be?), hogy ő néz rám
2011. nov. 4. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!