Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi a baja?
Figyelt kérdés
Helló!Arról lenn szó, hogy tetszik egy fiú(16,5 éves), aki mellesleg rocker(én is).3-szor irtam rá messengeren, de nem nagyon irt vissza.Van egy közös ismerősünk, akit megkértem, hogy mutasson be az illető srácnak.Válaszul annyit kaptam, hogy hagyjam békén a srácot, met idegesitem:(.Mondjuk én azon gondolkodtam, hogy lehet nem szeretne párkapcsolatot, mert tavaly volt egy több, mint 1 éves komoly kapcsolata és úgy összevesztek a lánnyal, hogy szakitottak és szerintem nem akarja magát mégegyszer megégetni.Mi a véleményetek?2011. nov. 4. 22:36
11/18 szamóca.. válasza:
és ha rád néz? ne haragudj meg ,de szörnyen naiv vagy. a kutyámra is ránézek, mégse dugnám meg...
yners vagyok és bunkó, tudom: de nem kellesz neki. felejtsd el. neked lesz jobb, nem passzióm hogy rosszkedvet csináljak neked.
12/18 A kérdező kommentje:
mit vársz egy szerelmes tinitől, akinek semmilyen tapasztalata a szerelemben?mindegy, hagyjuk:)
2011. nov. 4. 22:59
13/18 szamóca.. válasza:
azt várom tőle, hogy megértse azt amit én már tudok, de ne sérüljön meg annyira és habár már benne van a dologba nyakig, de még idejében szálljon ki az ábrándozásból. Azt várom, hogy felfogd ha nemet mondanak, csak a saját érdekedben.
és ismétlem: nem azért mondom így, ennyire bunkón mert passzióm téged bántani, hanem mert a tapasztalat azt mutatja hogy csak az ekkora pofonokat fogják fel a szerelmes tinik.
14/18 anonim válasza:
Megértelek. Én eddig csak egyszer voltam szerelmes életemben, egy külföldi csajba, akivel csak egyszer találkoztam, de tudtam, hogy többet nem fogok, ennek ellenére beleestem. Pont a legrosszabbkor, és utána kellett pár hét, míg "magamhoz térek". Azóta se voltam szerelmes, de a tapasztaltakból adódóan nem is akarok. Viszont neked rosszabb, mert ezek szerint naponta találkoztok. Hát próbáld meg elfelejteni valahogy...
15/18 anonim válasza:
Fiú vagy lány volt a közös ismerõs? Mert ha lány akkor lehet hogy neki is tetszik és azért mondta.
16/18 A kérdező kommentje:
a közös ismerős fiú és tetszek neki, viszont egy osztályba vannak és nagyon jóban vannak
2011. nov. 4. 23:19
17/18 anonim válasza:
Senki sem lehet mindenkinek szimpatikus.
18/18 anonim válasza:
Hogy mi baja? Semmi, csak nem kívánja a társaságodat. Ezt vedd tudomásul, és többször már ne írj neki "ártatlanul" msn-en. Meg máshogy se. A legtöbb amit érte tehetsz, az az, hogy békén hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!