Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt velem? Nagyon rosszul esett.

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már randiztunk párszor. Kedvesnek és értelmesnek tűnt, kicsit visszahúzódó volt (annak tűnt, nem csak szerintem), nagyon megtetszett nekem. A hétvégén elmentünk egy diszkóba, amit már előre megbeszéltünk, hogy megteszünk. Úgy volt, hogy csak mi ketten megyünk (ugye értitek miért), viszont előtte írt, hogy meghívta a barátnőjét és annak a nagytesóját. Mit csináljak, mondtam, hogy semmi gond. Kiértem a buszhoz (szomszéd városban van a diszkó), bent ültek már, megismerkedtem a másik kettővel, és elindultuk. Út közben szinte sokkot kaptam. A lány szájrapuszizott a fiúval (a barátnője nagytesójával), és nem is egyszer! Ezenkívül folyton hozzá bújt. Tehát nagyon jól elvoltak. Mondta hogy nagyon jó barátja, de ez azért... Próbáltam higgadt maradni, de nagyon rosszul esett. A buliban mindennemű közeledésemre hátrébbhúzódott és egyáltalán nem akarta megérteni a célzást, hogy "gyerünk ki kettesben, akarok valamit". Elcseszte az egész estém és másnapom.

Egyébként ez az egész bulizás előtt még kiderült, hogy miközben velem randizott, volt pasija, és a második randi után a pasija megcsalta őt. De nem akartam annyiban hagyni, ezért folytattam.

Ő volt az első lány akit randira hívtam, meg úgy egyáltalán tettem érte (elég sokat szerintem, de ez hosszú), és valóban kedveltem. De ez akkor is nagyon rosszul esett.

Most akkor bennem van/volt a hiba vagy a lányban? (bocsi, hogy hosszú lett, köszi ha elolvastad) 15/F

2010. márc. 14. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören. FELEJTSD EL, nem érdemel TÉGED.

14:00-nak. Arra nem gondolsz, hogy éppen a kérdezővel akarja féltékennyé tenni a volt bikáját, aki megunta, kirúgta?

2010. márc. 16. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
ezt nem egészen értem utolsó válaszoló..( 14:00-ás vagyok)
2010. márc. 16. 15:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez a lány egy aljas kis r*banc, ne is foglalkozz vele! Különben is a nők igazán 18 évesen érik el a "normális" viselkedési formát.
2010. márc. 16. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
megkora paraszt már:S hagyd a p|csába keress mást és gondolj bele, hogy ha esetleg össze is jött volna és volt közben pasija akkor veled is ezt tette volna valszeg. Úgyhogy lehet hogy igy jobban jártál.
2010. márc. 16. 15:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Arra a döntésre jutottam, elhívom egy harmadik találkára és rákérdezek, mégis hogyan gondolta ezt (nem vonom kérdőre és nem is szidom, csupán "kíváncsiskodom"), elmondom az én meglátásom, és meghallhatom az ő mondanivalóját (gondolom lesz neki), ennyi. Szerintem rá kellett jöjjön még az elején, hogy nem csak barátkozni szándékoztam. Ha megsértődik, hát sajnálom..

2010. márc. 16. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Érzékeny pszichopata
2014. szept. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!