Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem? Nagyon rosszul esett.
Van egy lány akivel már randiztunk párszor. Kedvesnek és értelmesnek tűnt, kicsit visszahúzódó volt (annak tűnt, nem csak szerintem), nagyon megtetszett nekem. A hétvégén elmentünk egy diszkóba, amit már előre megbeszéltünk, hogy megteszünk. Úgy volt, hogy csak mi ketten megyünk (ugye értitek miért), viszont előtte írt, hogy meghívta a barátnőjét és annak a nagytesóját. Mit csináljak, mondtam, hogy semmi gond. Kiértem a buszhoz (szomszéd városban van a diszkó), bent ültek már, megismerkedtem a másik kettővel, és elindultuk. Út közben szinte sokkot kaptam. A lány szájrapuszizott a fiúval (a barátnője nagytesójával), és nem is egyszer! Ezenkívül folyton hozzá bújt. Tehát nagyon jól elvoltak. Mondta hogy nagyon jó barátja, de ez azért... Próbáltam higgadt maradni, de nagyon rosszul esett. A buliban mindennemű közeledésemre hátrébbhúzódott és egyáltalán nem akarta megérteni a célzást, hogy "gyerünk ki kettesben, akarok valamit". Elcseszte az egész estém és másnapom.
Egyébként ez az egész bulizás előtt még kiderült, hogy miközben velem randizott, volt pasija, és a második randi után a pasija megcsalta őt. De nem akartam annyiban hagyni, ezért folytattam.
Ő volt az első lány akit randira hívtam, meg úgy egyáltalán tettem érte (elég sokat szerintem, de ez hosszú), és valóban kedveltem. De ez akkor is nagyon rosszul esett.
Most akkor bennem van/volt a hiba vagy a lányban? (bocsi, hogy hosszú lett, köszi ha elolvastad) 15/F
azért csinálja mert 1gyerekes csitri még ne foglalkozz vele sztem:)
16/L
ez a lány egy kis ribi. annyit sem ért, hogy ezt a hosszú szöveget megírd róla...
viszont az érem másik oldala, hogy Te tudtál a dolgairól, hogy mással járt mikor Veled randizott, akkor mégis, mit vártál?
P*csa, ez van.
Sajnos - akárki akármit mond - sok a szemét nő.
Ilyen korban meg főleg...azt hiszik már nagyok, mert nő a mellük, de közben ugyanolyan csitrik, mint pár éve...
Fel a fejjel, legközelebb biztos jobb lesz!
Hány éves ez a r**anc?:DD
Ne foglalkozz vele, felejtsd el.
15 éves ő is, velem párhuzamos osztályba jár. Nem néztem volna ki belőle, a legjobb barátom (egy lány) akinek mindent elmondok, ő is nagyon meglepődött.
Pedig úgy tűnt, sikerülni fog :((
hát egyet értek a többiekkel,nagyon ribanc volt..de lehet hogy csak azért csinálta,hogy féltékennyé tegyen..:S
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!