Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitast tervezem a párommal de szeretem! Mit tegyek?
5 eve vagyunk egyutt.. mar van egy baba is aki 1 eves mar.. 4 eve egyutt elunk...
O 26 en 23 eves vagyok..
Nagyon sok mindenen mentunk mar at egyutt ..
Szeretem nagyon.. csak az a baj h o nem mutatja ki, amire nekem nagy szuksegem lenne.. mindig csak akkor kezdi ossze szedni magat amikor mar en ugy "leszarom" alapon szolok hozza meg en nem tapadok ra h egy nap elmondom neki egy csomoszor h szeretem meg stb...
Biztos h szeret.. csak nem mutatja ki.. :(
Eleg sokat vitatkoztunk mar a napokban.. es olyanokat vagott a fejemhez amik nem estek jol.. ugy illetett meg mintha en egy bejaro no lennnek...
Es azon torom a fejem hogy a kovetkezo vitanal mondom neki h eleg en haza koltozok a gyerekkel anyaekhoz..
(Alberletben lakunk)
Egyepkent most .. egyenlore normalis.. kedves... simogat puszit ad.. megolel.. amit amugy kevesbe szokott naponta... mondanom kell neki h csinalja sokszor..
Ilyenkor mikor erzi a veszelyt akkor teper mar csak... osszevagyok zavarodva..
Sztetek mit tegyek?? :(
Csak normalis valaszt legyszi
szerintem beszéljétek meg!
ismered az 5 szeretet nyelvet?
lehet ő kimutatja valamilyen formában, csak te nem ezt várod el, te az ő gesztusaiból nem ezt érzed...
lehet megérné elolvasnod a témában Gary Chapman könyvét...
22F
Koszi a valaszt.
Sajnos nem ismerem.. :(
Az a baj h hiaba beszeljuk meg.. mert mar egy parszor emiatt le ultunk megbeszelni.. de addig tartott csak..
Kedves masodik. Koszonom a valaszt.
Mar leultunk temazni errol egy csomoszor.. es azt allitja h szeret..
De nemtudom miert nem mutatja ki.. a parkapcsolatunk elejen kimutatta.. 1 ev utan mar ezt elfelejtette h ugyan ugy kellene.. :(
Az 5 szeretet nyelv könyvet feltétlenül olvasd el, ha van egy kis időd a baba mellett,de előbb a párodnak kellene megmutatnod.
Valahogy hatnod kell rá, hogy végre komolyan vegyen téged!
Örüljön, hogy ilyen fiatalon összekötötted vele az életed,és szereted.
Ha tudod jol, hogy szeret, megis ezek nelkul a dolgok nelkul nem tudsz meglenni, akkor veled van a baj, mar bocs.
Tarts egy alapos onvizsgalatot, miert zavar ez ennyire, miert kell allandoan kimutatni valamit, amiben elvileg biztos vagy.
Kedves 3 dik.koszonom a valaszodat. Megprobalok brszerezni egy olyan konyvet.
4dik valaszolo. Latom nem erted a kerdest! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!