Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kettősség nála?
Figyelt kérdés
Egyszer már a nyarat meg a közös életünket tervezgeti a barátom, máskor meg azt is elfelejti, hogy esetleg a hétvégém szabad és találkozhatnánk... Távkapcsolat és mostanában az én munkarendem jóval sűrűbb, így miattam tudunk kevesebbet találkozni. De most 15-re is tervezett magának programot, mert elfelejtette, hogy ez nekem is szabad nap. Közben meg sokszor már azt tervezgeti, hogy majd milyen lesz a házunk, meg az esküvőre utalgat sűrűn és a nyári tervek is rendszeresek nála. De amikor napokra eltűnik, meg elefelejti, hogy hétvégén találkozhatnánk, akkor én teljesen elbizonytalanodom. Amikor ezt mondtam neki, akkor meg nem is értette hogy mi a gond, hiszen ő szeret és szeretné ha összeházasodnánk. De ilyen bizonytalanságban hogyan?2010. márc. 14. 10:51
11/11 A kérdező kommentje:
Persze, megbeszéljük mindig és majdnem 200 km a távolság. Nem gond, bőven tudok mit kezdeni magammal, unatkozni nem szoktam. Hobbim is több van és tanulnivalót meg munkát is bőven hoztam haza, szóval még rövidek is a napok:) De ez a kettősség akkor is érthetetlen...:(
2010. márc. 15. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!