Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdekes sms-t találtam a párom telefonjában mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy halottuk mintha csörgött volna a telefonja ezét megnéztem és találtam egy sms-t amit a kolléganője irt neki : "itt hagytál :/ pedig úgy vágytam volna egy kis szeretetre" ez volt benne azt mondta hogy csak szivatják a haverjával, de akkor sem értem miért ír neki ilyet.
Megnéztem a csajt szerintem nem egy szép nő bár élőben még nem láttam és az nem is jelent semmit.
Összekaptunk és azt mondta h ne csodálkozzak rajta ha megcsalnám és hogy ő sem csodálkozna ha én megcsalnám de azt mondta h nem tett semmi ilyesmit. aztán meg azt mondta h szeret de elege van abból h baszogatom, én meg megmondtam h semmit sem törödik velem. erre azt mondta h szedjem a cuccom es menjek a pcsába, Most elment otthonról és fogalmam sincs mit tegyek
2015. szept. 20. 14:19
11/12 anonim válasza:
Vagy azon problémázik, hogy mindenkinek van személyes szférája. A párkapcsolati problémát nem oldja meg, ha az smseit olvasgatja. Aki menni akar, úgyis megy. Egy őszinte beszélgetés nagyobb eredménnyel jár.
12/12 anonim válasza:
Arra nem gondoltál mondjuk, hogy jó barátok csak? Ez a szeretet szó lehet lelki istápolás is és fél, hogy mit szólnál hozzá ha megtudnád van női barátja is és alapvetően, hogy van még rajtad kívül más nő is, akivel jóban lehet ezen a világon. Ha smseket nézegetsz a telójában az már elég ok arra, hogy féltékeny boszorkánynak képzeljelek el. Mi az, hogy hallottad, hogy csörgött és megnézted?Ez nagyon gyenge kifogás a nyomozósdi hülyeségedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!