Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban bántalmazó kapcsolatban élek?
2 éve együtt, 1,5 éve egy háztartásban.
Engem gyerekként nagyon durván bántalmaztak, 19 éves koromig nem is volt kapcsolatom, akkor jöttem össze a jelenlegi barátommal.
Már eleinte is voltak olyan megnyilvánulásai, hogy nem akarta elfogadni a vèlemènyem, de gondoltam, ez normális. Késöbb ha olyasmit mondtam, ami neki nem tetszett, üvöltött velem. El kellett mennem otthonról, és nem volt máshová, így hozzá. Nagyon alacsony színvonalon tartott, egyedül enni kaptam, amég nem lett munkám. Utána sem javult a dolog, mert most meg kb velem tartatja el magát (korábban segélyböl élt).
Vannak napok, amikor rendes, de voltam már büdös qrva, és sajna a "fogd be pofád" is rendszeres. Meg még nem vert, egyszer emelt rám kezet, egyszer rángatott le a székröl és végigcibált a szobán, de ez volt minden.
Szexuális téren sincs minden rendben, ez sem szól mellette.
Mindenki mondja, szakítsak, de külföldön vagyok, és nehéz úgy boldogulni, ha az ember a párján kívül senkit nem ismer (mert az eltiltotta mindenkitöl).
Vajon jó irányba változna az életem, ha szakítanék?
Sajna olyan gondolatok járnak az eszemben, hogy annyit azért nem bánt, meg hogy nem olyan rossz, mint apu, holott a páromat szeretnem kéne, nem pedig rettegni töle
Igen, egyértelműen! Nézd meg, mindenki ezt írta. Tényleg menekülj, olyan rövid az élet, és GARANTÁLOM, hogy ennél jobb életed lesz. Külföldön hol élsz? Ha egy városban vagyunk, akár találkozhatunk is:)
Addig is keress rá az interneted magyarul vagy angolul, és olvass! Gyűjts erőt, aztán menj!!!
A szülői mintázatot gyakran viszi tovább a gyermek. Ez hatványozottan igaz a veled hasonló cipőben járókra.
Nincs kizárva, hogy "ilyenek" mellé rendeltették, és egy normális, tenyerén hordozós fiút sosem tudnál igazán szeretni, nem sikerülne igazán kötődnöd hozzá. De persze ez nem általános igazság.
A másik, aki ilyen szülők gyermeke, sokkal többet lenyel, mint az aki nem ilyen közegben cseperedett fel. Ez ami veled történik, nem átlagos. És ezt próbáld meg tudatosítani magaddal.
Ne csak azért maradj valaki mellett, mert jelenleg!!!! nincs jobb, vagy mert csak ő van neked épp akkor és ott . Mindenki megérdemli a jobbat, a boldogságot a szeretetteljes bánásmódot. És ez ingyen van, nem kell tenni érte, csak úgy jön magától. Az ember szerves része. Még azoké is, akik amúgy nem ezt látták, nem ezt tapasztalták életük során. Könnyű hozzászokni és belesimulni...
Egyedül maradni rossz és ijesztő. Főleg külföldön. A bizonytalan, ismeretlen mindig is szorongató lesz. Mindenkinek az. Senki sem élvezi az elején. És itt a lényeg. Az elején!!!
De mint mondtam, általában a hasonló miliőből jött lányoknak szüksége van erre. Valamiért a lelke mélyén úgy érezheti megérdemli amit kap. Stb. Ezt nehéz leküzdeni. Talán egyedül nem is megy.
A csaladi hattered miatt talan meg tudom erteni, hogy miert turod el ezt...
De ez igy egyaltalan NEM jo! Muszaj lepned, mas nem teszi meg helyetted. Es hidd el, meg fogod koszonni magadnak.
A baratod szepen leepitette az onbizalmad, hogy meg veletlenul se lepj le. De mutasd meg neki, hogy milyen eros is vagy.
Es nincs igazad, ez az ember nem csak tajparaszt, hanem sokkal rosszabb. Egyaltalan nem szeret, mert akkor nem igxy viselkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!