Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg/biszex fiuk. Mesélnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/biszex fiuk. Mesélnétek eddigi kapcsolataitokról?

Figyelt kérdés

hol, és hogy ismerted meg, mért lett vége, meddig tartott, valamint >>melyikőtök próbálkozott be először, és hogy?<<

és voltak nehézségek?

(korodat is írd, ha lehet:D)

2010. márc. 12. 22:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mégtöbb ilyen válasz kéne..
2010. márc. 13. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Csak nem akarok offolni, ugyh nem foglalkozok hülye b"zi győlölőkkel. :)

Szóóóval én neten ismertem meg a barátom, kicsit idősebb nálam, 10évvel, de kb annyinak néz ki mint én.

Pesten lakik, eljött hozzám, és igen a tipikus dolog h első szex az gáz... Volt első sex, 3éve tapossuk egymás lelkivilágát mindig a porba, szeretjük egymást veszekszünk is persze. Szal neten ismertem meg, eleinte nem szerettük egymást, csak együtt voltunk. Aztán elég rendesen kialakult a szerelem dolog, naon sok energiánk van egymásban, és néha túlságosan egy hullámhosszon vagyunk, csak a korkülömbség miatt én még gyerekesen gondolkodm.

Amugy az elején az hogy ki mászott kire... Kölcsönösen másztunk. :) Azóta mivel enyhe nimfomániás vagyok, én mászok rá.

19éves F vagyok... persze. :)

2010. márc. 14. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, hetero, de örülök, hogy elolvastam amit írtál :) én nem ítélem az ilyen embereket el, nem tehetnek róla, hogy ilyennek születtek :) azt kívánom neked, hogy találd meg te is azt az embert akivel le tudod élni az életed boldogan :)
2010. márc. 14. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy miért? Mert ide feltévednek a 10-14 évesek is akik még azt sem tudják milyük van. Erre az ilyen kérdésekkel sikerül összezavarni őket aztán majd nézhetjük, ahogy egymás seggét kúrják szét. Gondolkozzatok már az is bässza mag."

Nem tartozik a kérdéshez, de ezt a demagóg dumát én nem tudom lenyelni.

Tudod nem az a megvédés, hogy beleneveled a gyerekedbe/gyerekekbe, hogy a homo/biszexualitás fúj de rossz, és elítélendő és mocskos. Így persze összezavarodnak, főleg ha ők is melegek vagy bi lesznek.

Tudod nekem az apám is így gondolkozott, mint te. És épp miatta tartok ott ahol. Ő volt az, akinek köszönhetem, hogy szakembernél kötöttem ki. Mert a heteró olyan jó. Mindenki ezt gondolta, és végignézték, ahogy az apám megnyomorít lelkileg. Ráadásul még akadtak olyanok is, akik még tüzelték is.

Az ember lelke darabokra szakad, mikor megtudja, hogy azért kapja a pofonokat, azért bántja az apja, mert épp elkapta a "kangörcs"... És tudod ezt 10-14 évesen sokkal fájdalmasabb, összezavaróbb volt, mint látni a tévében a melegfelvonulást...

csak ennyit szerettem volna mondani.

2010. márc. 14. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:

nem azokkal a homokosokkal van a gond, akiknek párjuk van és szeretik egymást, hanem azokkal, akik lenézik a heterokat, mert azt hiszik, h ők a királyak és szándékosan provokálják az embereket. egyik ismerősöm mutatott olyan képeket, ahol egy melegfelvonuláson egmást szopták a bajszos férfiak, és sztem undorító volt.

menjenek haza, és csináljanak azt, amit akarnak, énnem vagyok rájuk kiváncsi

2010. márc. 14. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
AHOGY elnézem nálatok kiverte a biztit a sok gyűlölködés, kérdésre eddig 2normális A KÉRDÉSRE válaszoló comment jött. Ugyh hajrá ;)
2010. márc. 15. 10:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Háth ezvan:(

most mit csináljak...

Ennyi gyökér van és kész...

2010. márc. 15. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!